ÜRÜN SATILMIŞTIR:
Merhaba, 13cm mikro quad için satın aldığım Racerstar marka 20 amper BB2 Blheli_s ile gelen escyi satıyorum. ESC 4 in 1 escdir. Üzerinde bec devresi de vardır. Toplam 10 defa falan uçtum sanırım. Aşağıdaki linkten satın aldım.
Varsayılan olarak DSHOT desteğiyle birlikte geliyor. Kondansatör sökme işlemi (cap removal) gerektirmiyor. Oneshot 42, Oneshot125, Multishot, DSHOT 600 desteği vardır. Üzerinde BusyBee2 çipset vardır. ESC 4x20a olduğu için birçok yarış quadı motoru için uygundur.
Satma nedenim: ben quadcopter yapımını anlatan bir youtube kanalı açtım. Henüz kanal çok yeni. Yeni quadcopter yapımları çekmek için var olanları satıp yeni bütçe yaratmam gerekiyor. Ayrıca, isterseniz, videodaki motorlar ve frame'i de satabilirim.
ESC Fiyat: XXX TL
Merhaba, 13cm mikro quad için satın aldığım Racerstar marka 20 amper BB2 Blheli_s ile gelen escyi satıyorum. ESC 4 in 1 escdir. Üzerinde bec devresi de vardır. Toplam 10 defa falan uçtum sanırım. Aşağıdaki linkten satın aldım.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
.Varsayılan olarak DSHOT desteğiyle birlikte geliyor. Kondansatör sökme işlemi (cap removal) gerektirmiyor. Oneshot 42, Oneshot125, Multishot, DSHOT 600 desteği vardır. Üzerinde BusyBee2 çipset vardır. ESC 4x20a olduğu için birçok yarış quadı motoru için uygundur.
Satma nedenim: ben quadcopter yapımını anlatan bir youtube kanalı açtım. Henüz kanal çok yeni. Yeni quadcopter yapımları çekmek için var olanları satıp yeni bütçe yaratmam gerekiyor. Ayrıca, isterseniz, videodaki motorlar ve frame'i de satabilirim.
ESC Fiyat: XXX TL
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol