- İlgi Alanı
- Multikopter
İyi günler elimde olan 250 quadcopter için aldığım fpv setimi satıyorum satma nedenim ise gözlük alıcam bi yerden beklediğim bi para ver onuda üstüne ekleyip fatshark gözlük alıcam elimdeki set çok az kullanılmıştır ve herhangi bir sıkıntısı yoktur sadece ek olarak alınan antenlerde aşağı kısımda kabuğu biraz sökülmüş oda herhangi bir sıkıntı yaratmamakta komple tüm seti alan olursa anten ücretsiz hediye edilecektir ayriyetten üstünde 1 adet 800 mah lipo hediye edilecektir üstünde gelen antenleride vericem quanum dıy v2 kiti 2 defa kullanılmıştır onun dışında kamera ile vericisi quad üstünde olduğu için 5 defa uçmuştur zaten sıfır gibi fazla uçmadı o yüzden herhangi bir sıkıntıları yok aldığım fiyatın altında veriyorum kesinlikle kar amacım yoktur aldığım sitedeki linkleride vericem karşılaştırma yapabilirsiniz benim komple sete istediğim fiyatı 300 tl bu fiyata bu seti toparlayamazsınız hepsi forumdan 250 quad işi ile ilgilenen anlayan bir abimin tavsiyesi ile aldım aşağıda iletişim bilgilerim var istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz
dediğim gibi komple fpv sete istediğim fiyat 300 tl komple alınırsa yanında hediyeleride var isteyen olursa komisyon kargo alıcıya ait sanal pazar üzerinden ilanda açılır
Quanum DIY FPV Goggle V2 w/5 inch LCD Monitor (Kit)
Linkte fıyatı var 18 dolarda kargosu ben 160 tl istiyorum
Boscam RC832 5.8G 32CH AV Wireless Receiver for FPV
linkte fiyatı 30 dolar ama ben 70 tl istiyorum
TS5828 5.8G 32CH AV 600mW Tiny VTx for FPV RPSMA
linkteki fiyatı 29 dolar 70 tl istiyorum
5.8G Circular-polarized Omni Cloud Spirit TX RX RHCP RPSMA Antenna
linkteki fiyatı 10 dolar ben 20 tl istiyorum ama yukardaki 3 ürün alınırsa ücretsiz hediye edicem
dediğim gibi komple fpv sete istediğim fiyat 300 tl komple alınırsa yanında hediyeleride var isteyen olursa komisyon kargo alıcıya ait sanal pazar üzerinden ilanda açılır
Quanum DIY FPV Goggle V2 w/5 inch LCD Monitor (Kit)
Linkte fıyatı var 18 dolarda kargosu ben 160 tl istiyorum
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Boscam RC832 5.8G 32CH AV Wireless Receiver for FPV
linkte fiyatı 30 dolar ama ben 70 tl istiyorum
TS5828 5.8G 32CH AV 600mW Tiny VTx for FPV RPSMA
linkteki fiyatı 29 dolar 70 tl istiyorum
5.8G Circular-polarized Omni Cloud Spirit TX RX RHCP RPSMA Antenna
linkteki fiyatı 10 dolar ben 20 tl istiyorum ama yukardaki 3 ürün alınırsa ücretsiz hediye edicem