- Web sitesi
- www.ercancinar.com
- İlgi Alanı
- Multikopter
SATILMIŞTIR.
Arkadaşlar Selam,
Aslında f450 tipi bir multi kopter ilk toplamak istediğim sınıfta bir kopterdi, ancak şansıma daha büyük bir frame ile 700 lük bir hexa ya sahip oldum. elimde f450 için gereken tüm ekipmanlar olduğu için boş durmayalım bir işe yarasın dedik ve aşağıdaki quadcopter'i topladım.
Dün sahada kısa bir uçuş yaptım videosunu aşağıda görebilirsiniz.
Kopter içerisinde CC3D kontrolcü var, İstanbul içinden bir arkadaş almak isterse sıfırdan ayarlarını nasıl yapıldığını da gösterebilirim.
Konfigürasyon
dji 2212 920kv x 4 brushless
simonk 30A ESC
f450 Frame
CC3D kontrolcü
2 adet yeni (biri hiç kullanılmadı, diğer 3-4 deneme uçuşunda kullanıldı) 3s 2200mah li-po
1045 Carbon Fiber pervane
Flysky 6kanal kumanda alıcı / verici
Not: iniş takımlarını hiç sevmiyorum o yüzden, motor altlıklarına izolasyon malzemesi koydum. Kendi iniş takımlarını ayrıca vereceğim.
Arkadaşlar Selam,
Aslında f450 tipi bir multi kopter ilk toplamak istediğim sınıfta bir kopterdi, ancak şansıma daha büyük bir frame ile 700 lük bir hexa ya sahip oldum. elimde f450 için gereken tüm ekipmanlar olduğu için boş durmayalım bir işe yarasın dedik ve aşağıdaki quadcopter'i topladım.
Dün sahada kısa bir uçuş yaptım videosunu aşağıda görebilirsiniz.
Kopter içerisinde CC3D kontrolcü var, İstanbul içinden bir arkadaş almak isterse sıfırdan ayarlarını nasıl yapıldığını da gösterebilirim.
Konfigürasyon
dji 2212 920kv x 4 brushless
simonk 30A ESC
f450 Frame
CC3D kontrolcü
2 adet yeni (biri hiç kullanılmadı, diğer 3-4 deneme uçuşunda kullanıldı) 3s 2200mah li-po
1045 Carbon Fiber pervane
Flysky 6kanal kumanda alıcı / verici
Not: iniş takımlarını hiç sevmiyorum o yüzden, motor altlıklarına izolasyon malzemesi koydum. Kendi iniş takımlarını ayrıca vereceğim.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol