[Satılık]: Pulse 22.2V 45C 4100 mah lipolar, ikon bt modül , vs vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kağan Kazancı

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Heli
Merhaba, aşağıdaki ürünler satılıktır.

* Goblin 500 de kullandığım ikon ünitemi Emre abiyle değiştiğim için bluetooth modülü boşa çıkmıştır. Kullanılmıştır ancak en ufak bir problemi yoktur. Heliye sürekli takılı kullandığım için arkasında velcro yapışıktır, sizin de kullanabilmeniz için karşılığı ile gönderirim,

Sıfırının kargo dahil 37.5$ fiyatı vardır. ( Helidirect )

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ben pazarlıklı 90TL, pazarlıksız 80 TL istiyorum :saygilar:

* Yine goblin500 de kullandığım lipolar satılıktır.Goblin500 için en optimum güç ağırlık oranı olan pillerdendir. 2 adet mevcuttur ve takım olarak satılıktır.

Pil kızağına takıp çıkartırken sürtme izleri haricinde bir sıkıntısı yoktur. Performansı gayet iyi durumdadır. 2800 rpm ile 4 dk net uçuş süresi vermektedir.

Pulse 4100mah 22.2 V 6s 45C constant

Sıfır fiyatı 240$ + kargo + vergi'dir. Ben pazarlıklı 600TL pazarlıksız 550TL istiyorum :saygilar:

* Hiçbir problemi olmayan orjnial Spektrum AR7200bx

200$ üzerinde fiyatı vardır. Kutusu malesef yoktur. Sadece ünite halindedir. DSMX kumandası olanlar için alıcı gerektirmez, çok iyi bir fbl ünitedir.

Ben pazarlıklı 350TL pazarlıksız 300TL istiyorum :saygilar:

* Trex500 'e aldığım servolardır,1-2 uçuş trex500, 6-7 uçuş da goblin500 olmak üzere maksimum 8-10 uçuşu vardır, ds615s aldığım için açığa çıkmışlardır. En ufak bir problemleri yoktur. Hepsinin kutu ve horn setleri durmaktadır.

3 adet mevcuttur ve set olarak satmaktayım.

Setin pazarlıklı fiyatı 275TL olmakla beraber pazarlıksız fiyatı 250TL 'dir :)

Pulse lipolar satılmıştır, geri kalanlar için günceldir :saygilar:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...