[Satılık]: PL8 & Efuel 30A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ogulcanacar

Tecrübeli Uye
Arkadaslar sarj sistemim satiliktir toplamda 10 sarj yapmis yapmamistir sistem hersey sifir olarak alinmistir.

PL8 V2
Efuel 30A
MPA Board

Yaninda baska bi board daha vericem ama adini bilmiyorum.

Fiyat 850TL

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Efuel satilmistir.

PL8 ve boardlar satistadir.

Bu gidişat hobideki varlığın yönünden bizi endişelendiriyor olsa da hayırlı olsun diyelim Oğulcan. :saygilar:

Öncelikle satana da alana da hayırlı uğurlu olsun. Ben ilan kapanmadan önce çok merak ettim Oğulcan a bir sorum vardı. Sadece pl8 in 1000 tl üzerinde olduğunu varsayarsak ve yanında 6 lı board birde 400-500 tl değerinde efuel bunları ederinin yarısında bir fiyata neden sattınız buna anlam veremedim bir yandan da efuel i kaçırdığım için çok üzüldüm tabiki. Ama fiyat aşırı düşüktü ben geçen sene dünyanın parasını verdim bu şarj aletine değeri falan mı düştü acaba?

Oğuz Gün' Alıntı:
Öncelikle satana da alana da hayırlı uğurlu olsun. Ben ilan kapanmadan önce çok merak ettim Oğulcan a bir sorum vardı. Sadece pl8 in 1000 tl üzerinde olduğunu varsayarsak ve yanında 6 lı board birde 400-500 tl değerinde efuel bunları ederinin yarısında bir fiyata neden sattınız buna anlam veremedim bir yandan da efuel i kaçırdığım için çok üzüldüm tabiki. Ama fiyat aşırı düşüktü ben geçen sene dünyanın parasını verdim bu şarj aletine değeri falan mı düştü acaba?

Oguz abi bildigim kadari ile 3u icin fiyat 1000tl nin ustundeydi zaten. Efuel satilinca pl8 ve board icin 850tl yazdi ogulcan.

Kemal İplikçioğlu' Alıntı:
Oguz abi bildigim kadari ile 3u icin fiyat 1000tl nin ustundeydi zaten. Efuel satilinca pl8 ve board icin 850tl yazdi ogulcan.
Aynen oyle Kemal. Setin fiyati Yanlisim yoksa 1.400 TL idi ;) Satilan setin degerinde gecen seneye gore ciddi bir dusus olmadi ne yazik ki. Konu netlestigine gore arsive kaldirabiliriz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...