[Satılık]: MSH PROTOS... Aşırı Bol Yedekli...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rasim Öztürk

RcFanatik
İlgi Alanı
Heli
Selamlar arkadaşlar,

Zor bir tercih ama yapacak bişey yok. Bir planlama gerekiyor artık. Logo550'den hiçbir şekilde vazgeçmeyi düşünmüyorum. Yakında 380 modelim de gelecek.. İlerde olursa da bir 700 model... Çok sayıda uçmayan model oluyor. Hepsine ünite yetiştirmekte de zorlanıyorum.

Hal böyle olunca, MSH PROTOS modelim satılıktır. Modeli çoğu arkadaş az çok biliyordur. En son çalışmalarımla UPGRADE olarak en üst seviyeye çıkmıştır. Şu konuda detaylıca görebilirsiniz. O konudan farklı olarak kanopi sıfırı ile yenilenmiş, daha da yapılacak pek birşey kalmamıştır.

Setup şöyle;

MSH Protos Fbl Kit -
Scorpion 880kv motor -
Hobbywing 100A v3 esc -
Align DS515m cyclic servo x3 -
MKS DS9670A+ kuyruk servosu -
Revolution 430mm ana paller -
Edge 72mm kuyruk palleri -

Ayrıca listesini aşağıda görebileceğiniz, birçoğu sıfır poşetinde çok sayıda da yedek var. Yedeklerin toplam fiyatına baktım, 200 dolar kadar tutuyor. Sadece main hub ve swashplate ile ikinci bir kit (plastik frameli) daha çıkabiliyor, yani hemen her parçanın yedeği var. Neden o kadar yedek var derseniz, modeli yeniden toplama sürecinde bazı parçalar aldım, kargodan bi süre haber gelmedi. Sonra bi alışveriş daha yaptım, sonra diğer kargo da geldi falan... Karıştı ortalık :)

Neyse ben elektronikten zarar gelmez, illa ilerde lazım olur mantığı ile her teklife açığım. (Kit+motor, kit+motor+esc, kit+motor+esc+servolar gibi gibi)

Kite her halükarda bütün yedekleri ekleyeceğim. Aynı şekilde motoru da, çünkü bu modele özgü bir motordur bu ve 1450W 880kv 52A continuous akım özelliklerindedir. ESC çıkarabilirim, servoları çıkarabilirim veya combo olarak verebilirim. VBar Neo dahil değil tabii ki...

Fiyatları da uygun tutayım tam olsun ;)

Kit+Motor+Revo430paller+Edge72 paller+bütün yedekler = 1000 TL (sadece yedekler 600e yakın)

Kit+Motor+Revo430paller+Edge72 paller+bütün yedekler+esc = 1200 TL

Kit+Motor+Revo430paller+Edge72 paller+bütün yedekler+esc+cyclic servolar = 1400 TL

Kit+Motor+Revo430paller+Edge72 paller+bütün yedekler+esc+cyclic servolar+kuyruk servosu = 1550 TL

Şimdi de gelsin fotolar;

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

(ek olarak o konudaki hafiften kırımlı, fosforlu yeşilli turunculu kanopisi de var)

Günceldir... Dünden bi uçuş videosu ;

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Süper heli... Birkaç ay önce satsaydın Tereddüt etmezdim Rasim hocam. Hatta senin bu heliye olan sevgin hiç satmayacağını düşündürtmüştü bana. Umudumu kesmiştim ben de :)

İki tane daha Protos var Mustafa abi :D Birinin maiden bu hafta, diğeri de kısmet bakalım yıl içinde...

Ünite de çok bel büküyor... Her heliye ayrı ünite (rescue dahil 600tl diyelim), ayrı alıcı veya satellite (ortalama 150-200 lira diyelim)... Bir noktadan sonra seçim yapmak durumunda kalıyorum. 700lük max ve 550lik logo bu tercihler dışında... P380 de daha çok yeni, gözbebeği :D

Şöyle güzel bir indirim yapayım, giderse gider gitmezse kırana kadar devam :D

Kit+Motor+Revo430paller+Edge72 paller+bütün yedekler = 1000 TL (sadece yedekler 600e yakın)

Kit+Motor+Revo430paller+Edge72 paller+bütün yedekler+esc = 1200 TL

Kit+Motor+Revo430paller+Edge72 paller+bütün yedekler+esc+cyclic servolar = 1400 TL

Kit+Motor+Revo430paller+Edge72 paller+bütün yedekler+esc+cyclic servolar+kuyruk servosu = 1550 TL

Şu heliye yakın çevre indirimi yapayım :) Buluşmalarda denk geldiğimiz, muhabbetimiz olan arkadaşlara özel, elden teslim herşey dahil (Hobbywing 100a, Msh Scorpion 880kv, Align 515m x3, MKS 9670a+, bütün yedekler...)

1000 TL

Ayarı bilinen bir ünite sağlarlarsa, incesine girmeden temel düzeyde bir ayar da yaparız ;) Elden teslim hizmetinin yanında havada teslim hizmeti de sunulur :)

Beni ve ürünü tanımayan, muhabbeti sadece forum üzerinden olan arkadaşlar için yukarıdaki fiyatlar günceldir :saygilar:

EDIT: Satılmıştır. Teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...