[Satılık]: motor - esc - 450 kuyruk servo digital (TAKAS olabilir)

- VolkaN -

Çalışkan Uye
İlgi Alanı
Uçak
Arkadaşlar kutuları boşaltmaya başladım ve artık kullanmadığım ihtiyacım olmayan ürünleri satışa çıkarıyorum, ( Takas da yapabilirim, ilanların yanında takasla ilgili bilgilerde mevcuttur) tüm ürünleri takasda yapabilirim, örneğin digital servo yerine uçakda kullanabileceğim analog servolar ile, yada motorları daha ufak çaplı motorlarla, escleride daha ufak çaplı esclerle yada tekliflerinizle takas edebilirim.

not: tüm ürünlerde kargo alıcıya aittir.

SERVO:

450 pro helikopterimden kalma digital kuyruk servosu henge md922, bu kuyruk servosunu öneriler üzerine satın almışdım ve 450 helimde kullanmışdım, 2 adette yedek olarak almışdım ve durmaktaydı, birtanesi hiç kullanılmamış olup kutuludur, diğerini ise uçakta çalışırmı diye denedim fakat uçakta gyro olmaması ve klon alıcı kullanmam nedeniyle digital servo olması sebebiyle titreme yapmıştır bu nedenle uçaklarımda kullanamıyorum, zaten uçakta kullanmak için pahalı bir servo, dediğim gibi birtanesi yep yeni, diğerini uçakta denemek istediğim için üzerinde yapıştırıcı izleri mevcut, hobbykingde artık satılmıyor ama muadili ve aynı özellikte olanının adresi şu şekilde inceleyebilirsiniz. ikiside kullanılmamıştır.

adres : https://hobbyking.com/en_us/d922mg-digital-metal-gear-servo-1-8kg-12g-0-07sec.html

fiyat : üzerinde yapıştırıcı izi olan : 35 TL
kutulu olarak duran : 45 TL

MOTOR:

Turnigy L3010B-1300 Brushless Motor (420w)
adres: https://hobbyking.com/en_us/turnigy-l3010b-1300-brushless-motor-420w.html

bumotordan iki adet mevcut, ikiside kullanılmış olup iyi durumdadırlar, bukadar güçlü motora ihtiyaç duymadığım için ikiside satılıktır.

fiyat : tanesi 45 TL

MOTOR:
turnigy aerodrive c3542-1250

bu motor sıfır olup hiçkullanılmadı, uzun zaman önce balza uçak alırsam diye öneriler üzerine almışdım, ama ne uçağı aldım nede kullandım, artık hobbykingde satışı yok, ürün çift taraflı olarak motor mili yönü değiştirilerek kullanılabilmekte, benzer ürün şu şekilde,

adres : https://hobbyking.com/en_us/turnigy-d3542-5-1250kv-brushless-outrunner-motor.html

fiyat : .. TL SATILDI

MOTOR :

turnigy h2223-3500kv

450 heli için bir motor, çalışır durumda, uçakta kullansammı diye düşündüm ama pili yiyip bitireceği için takmadım,

fiyat : .. TL ÜCRETSİZ VERİLDİ arkadaş kullanmaz ise ücretsiz başkasına gönderilebilir talep edilirse

ESC :

HobbyKing 60A ESC 4A UBEC
adres: https://hobbyking.com/en_us/hobby-king-60a-esc-4a-ubec.html

ikiside kullanılmıştır, üzerlerinde yapıştırıcı ve bant izleri mevcuttur, yukarda satışta olan motorlar için almışdım, artık böyle büyük esclere ihtiyaç duymadığım için ikiside satılıktır.

fiyat : tanesi 60 TL

orjinal resimler aşağıdadır, tüm ürünleri takasda yapabilirim, örneğin digital servo yerine uçakda kullanabileceğim analog servolar ile, yada motorları daha ufak çaplı motorlarla, escleride daha ufak çaplı esclerle yada tekliflerinizle takas edebilirim.

orjinal resimler:
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Mehmet üstadım bu arada resimleri flickr isimli siteye yükleyip paylaşdım, 1TB resim saklama alanı veriyor, herhangi bir yahoo mail adresiniz ile giriş yapabiliyorsunuz, yoksada açarsınız zaten, resimleri yükledikten sonra BBCode ile paylaş kısmında bir link veriyor, o linkin içinde coda dikkatli bakınca direk linkide görebiliyoruz ordan o linki alıp foruma koyabiliyoruz, sanırsam resimler burdan hiç silinmiyor alan verdiği için, sizde bir inceleyin isterseniz, zaten belki biliyorsunuzdur da ben yeni gördüm, geçen spitfire yapım resimlerimin silindiği msjını görünce forumda araştırmaya başlamışdım, baya kullanışlı olucak gibi bu site, bi inecelersiniz, eğer dersenki bu site iş görürü resimli bir kullanım kılavızu bile hazırlayabilirim foruma nasıl burdan resim yükleneceğine dair.

güncel...

MOTOR:
turnigy aerodrive c3542-1250 : SATILDI
MOTOR :
turnigy h2223-3500kv : ÜCRETSİZ VERİLDİ ( arkadaşın işine yaramazsa talep edene kargolanacaktır bedelsiz olarak, sadece kargo ücretini talep eden öder )

diğerleri güncel