[Satılık]: Mini V-Bar Blueline 5.3 Express... Sıfır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rasim Öztürk

RcFanatik
İlgi Alanı
Heli
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Selamlar arkadaşlar,

Orjinal Mini V-Bar Blueline 5.3 Express ünitem satılıktır. Sıfır durumdadır. Kabloları, pedi, cd si, quick start guide'ı falan tamamdır.

Fiyat: 400 TL

The Mini VBar is the world’s smallest and lightest 3-axis virtual flybar system. It is designed to fit most electric helicopters. Despite its small size, the Mini VBar is equipped with top-quality sensors and will thus satisfy the highest performance expectations. Programming is done via a control panel, or via USB using the PC software. A special feature of the Mini VBar is the option to use it in conjunction with one or two 2.4 GHz satellite receivers (you may choose from various brands). This feature renders it unnecessary to use a primary receiver. It is also possible to connect the Mini VBar to a receiver in the conventional way.
MiniVBar operates with the following satellite receivers: Spektrum, Fasst, Jeti Duplex.

The all new Mini V-Bar can now be used in all electric model helicopters with only a few limitations: Do not use the Mini V-Bar in the following types of helicopters:
- Scale helicopters
- Helicopters with multi-bladed rotorheads (3+ blades)
- Custom built helicopters.

3-Axis Gyro System
Dimensions: 28 x 37 x 13 mm
Weight: 11 g

Şurda kıyaslamalar, özellikler falan var;

Rasim güzel ünite hakikaten,

temiz durumda ar7200bx ile takas düşünür müsün? Fazlası eksiğini konuşuruz düşünürsen,

Kırımsız uçuşlar..

Teşekkürler Kağan,

Rescue özellikli üniteler harici takas düşünmüyorum. Spirit zaten fiyat olarak denk seviyede. Bavarian da olur ama şu an bütçe çok kötü durumda :laugh:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Teşekkürler Kağan,

Rescue özellikli üniteler harici takas düşünmüyorum. Spirit zaten fiyat olarak denk seviyede. Bavarian da olur ama şu an bütçe çok kötü durumda :laugh:

Şu aralar rescue pek bir moda, rescue olan ünite sahibi gel takasa girelim der mi bilmiyorum :lol: :lol: :lollol:

Logo600sx den sonra normaldir bütçenin patlaması, benim de 500ü modifiye edeyim dedim, castle edge100a, aldım servoları yeniledim(masadayken bir baktım bir servo nanay :eek: ), ben de patlamış durumdayım senin kadar olmasa da :halay: :yuppi: :lollol:

Hayırlı satışlar , kırımsız uçuşlar :RCKolik:

Kendileri bilir, her malın alıcısı vardır. Olmadı yurtdışında ilana koyarım. Malum ülkede pilotaj ve maddi imkanlar belli... Avrupa ve Amerika dolaylarında daha çok tutuluyor.

Teşekkürler ;)

Günceldir arkadaşlar :)

Ünite ile ilgili herşey;

proya güncel değil demi abi bu şuan? çok pis içim gidiyor yav :)

Değil Deniz, modelle geldi sıfır... Burdan gelecekle spirit alıp protos a takacağım. Bavarian da logoya...

Düşünürsen sanalpazar falan açabilirim ;)

Kendi fotolarını da ekledim.

Günceldir, 450TL ;)

Güncel diyelim... Sıfır demeyelim, tek sefer kullanasım var protos üzerinde :)

Güncel diyelim, sıfır diyelim. Bavarianı geçirdim protosa... Bayramdan sonra logo devam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...