[Satılık]: Microbeast

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Evrim Sutel

Tecrübeli Uye
Web sitesi
www.mrsutel.com
İlgi Alanı
Uçak
Selam arkadaslar,

Microbeast Flybarless unitem satiliktir.
Nitro model icin talep etmeyiniz, dusunmeyiniz, illaki deneyecegim derseniz mesuliyet sizdedir, beni delirtti ben Flybar a döndüm..
Ugrasamayacagim unitelerin actigi masraf ile...En azindan düşersem kendi pilotajimdan düşeyim bari içim gam yemez...Benim hatamdi düştüm derim...

Kutusu yoktur, ekstradan USB Dongle'si, Kablo tertibati ve unite olarak gönderilir,çatlağı, eziği yoktur..En son versiyon 3.02 yapilmistir...Orjinal pad'i mevcuttur...

Fiyat koymadim, dileyen olursa verebileceği fiyati özelden mesaj atsin, öldürmediği sürece sorun yok...
Abi deneyeyim sahada diyen olursa ve bu kişi forumdan tanidigim kisi ise yollarim denesin test etsin problem degil, cekinmeyin...(Tanımadigim bir kisiye bunu yapamam)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Microbeast

Satış konularına yorum yapmak doğru değil ancak neden soğuttu seni Evrim abi ? Problem nedir ? Merak ettim..

Microbeast

Doğukanim bu alet Nitro icin yapilmamis, yapildiysada bu Titan'in vibrasyonuna uygun degil,
Titan'da bu aleti yerlestirmedigim yer kalmadi, ya oldu gibi gozuktu havada sapitti gitti alet, ya hic olmadi,
Bu sadece bana ozgu degil zaten bircok forumda arastirdim Titan da hep sorunlu,
Denemedigim köpük, bant, grisi, jeli, kalmadi..Hatta kendi orjinal pedini aldim..

Herşey oldu gibi gözüküyordu geçen hafta sonu gittim sahada uçurmadan birton test yaptim paller cikikken sahada tamam dedim sorun yok palleri taktim tam kalkacakken unite gene sapitti Swash'i 20 derece yatirdi saga, az daha sifir toplanmis titan tarih oluyordu,

Yeter..Ben zaten meydan turu atiyorum, hover yapiyorum, takarim çıbıklı sistemi atarim turumu, düşersemde kendim düşerim, unite hatasindan masraf yapmaktan imanim gevredi.Agiz tadi ile 20 dakka tur atacam diye bu kadar eziyet cekemem zira ucamadim aylardir...

Celalettin abimin harbiden baba abiliği sayesinde orjinal metal upgrade sistem Flybar aksamimda elime ulaşti...

Bu sabah ise giristim ve sonuc, kisa surede mutlu son,

Moderatör tarafında düzenlendi:
Seni mutlu görmek yeterli Evrim kardeşim zaten çubuklu ile pilotaji öğrenip sonra uygun bir fbl ye gectin mi daha iyi olur.[emoji106]

Hadi gözün aydın Evrim abi senin hosuna gidiyorsa mutlu oluyorsan fbl veya fb fark etmez önemli olan uçmak.

SM-G900F cihazımdan gönderildi

Uzun bir sure sonra Çubuklu bir modeli görmek özellikle bizler gibi eski modelciler ıcın guzel oldu. Insallah canlısını da Izmitte izlemek nasip olur. Tekrar hayırlı olsun Evrim :halay:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayırlı olsun Evrim, inşallah bu sefer tamam. :thumbup:

Valla abi biz de kendimizden düşüyoruz genelde, üniteden daha hiç düşmedim :) ESC den kaynaklılar oldu...

Aksine ünite kaynaklı çok kırımlardan kurtuldum.

Sen ayarlayabildin, modelin izin verdi, dogru uniteye denk geldin, mekanizmasini cozebildin, yaninda ihtiyac aninda dogru kisi vardi belki bla bla vb vb..
Kendini bunlardan birinden mahrum gorup surekli unite yuzunden, ayari gayari sirasinda bir ton harcama yapmadin,

Senin yakandan bakinca tabi sen uniteden dusmessin Rasimcim, benim sansim el vermedi...

Benimde modelimde soyle zipkin gibi bir unite denk gelseydi ilk zamandan beri veya mekanizmasini dogru algilasaydim veya veya veya diye uzatirim, o zaman belki bende unite yuzunden kurtulurdum belki,

Ama ben Mehmet abiminde dedigi gibi belki yanlis bir uniteye belki yanlis bir modelde yeterinden fazla zaman ve efor sarfettigim icin bu krediyi yedim kendimde...
Belki ileride farkli bir modelde farkli bir ekipman ile belki bende dusmek yerine kurtulurum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...