[SATILIK] Kumanda Arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eminim

Yeni Uye
Helikopter uçurmak için kumanda aldım ama hatalı kullanımdan dolayı kumanda arızalandı. similasyonda kullanabileceğim bir 6 kanal kumanda önerisi olan yada elinde çalışır vaziyette bulunan ve satmak isteyen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler ..

Linkteki kumanda çok iyidir

Cahit Kaş' Alıntı:

Linkteki kumanda çok iyidir
bencede tamamiyle katiliyorum.kumanda bi sefer alınıyor.aldinmi en iyisini alacan :D

Önerdiğiniz kumanda güzel teşekkür ederim ancak yeni başlayacağım için orta seviye bi kumanda düşünüyorum elimde futaba 7c var ama arızalandığı için kullanamıyorum.

Isterseniz elimde 0 ayarinda dx6i kumanda var

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emin bey ozelden mesaj attim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emin bey arkadaslarımız size biraz takılmışlar. Sebebi ise bir selam vermeden direkt konu açmanız. Yerinizde olsam kayıt sonrası ozelden gelen mesajı okuyarak bir tanışma konusu acar ve yeni girdiğiniz bu aileye bir selam verirdim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Emin BAŞAK' Alıntı:
Helikopter uçurmak için kumanda aldım ama hatalı kullanımdan dolayı kumanda arızalandı. similasyonda kullanabileceğim bir 6 kanal kumanda önerisi olan yada elinde çalışır vaziyette bulunan ve satmak isteyen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler ..

Ali bey, hoş geldiniz diyelim. (tabi ki bir tanışma konusu açmanızı ve sizi tanımayı isteriz. ) ;)
Buna bir bakın, aktif olarak kullanan arkadaşlar var gayet memnunlar. Fiyat / performans oranı da gayet iyi.
:saygilar:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Merhaba Emin. Aslında hem takıldım hem de ciddiydim. Seni tanımadığımdan bütçenle ilgili de bilgim yoktu. Sana en iyi kumandayı önermek istedim. Ama tanışma konusu açsaydı en azından mesleğini bilseydim bütçenle ilgili fikrim olurdu. Bu kumanda bana göre de fazla pahalı.

Kumandalar hakkında fazla bilgim yok ve bu hobiye yeni başlayacağım için kullanacağım ürün pahalı olmamalı. şuan için düşündüğüm kumandalar futaba 7c veya 8j 'dir. simulasyonda biraz ilerledikten sonra heikopteri uçurmaya başlama gibi düşüncelerim var. elimdeki kumandayıda :rolleyes: kurcalarken bozdum.
tabi ilerledikten sonra önerdiğiniz kumanda aklımda %p
ikinci el kumanda için ayırabileceğim max 500 TL şimdilik daha fazla düşünmüyorum

helikopterdeki alıcı futaba R617FS

Adı : Ali
Soyadı : UŞAK
Nereden : HATAY
Mesleği : Elektrik Öğretmeniyim ( Özel Sektörde çalışıyorum )
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Helikopter ( Daha Önce kullanmadım )
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Malesef
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : İnternetten
Kullandığım Model(ler) : Daha kullanmadım ancak elimde trex 450 mevcut

bu arada tüm arkadaşlardan özür diliyorum kod isimle kayıt olduğum için çok fazla siteye kayıt olduğum için tam kod isim kullandım gerçek bilgilerimi önceki mesajımda paylaştım.

Aramıza hoşgeldiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...