[Satılık]: HK 450 Pro TT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet ÖZER

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Profesyonelce ayarlanmış uçuşunda veya donanımında sıfır sıkıntı olan HK 450 pro tt modelimi,model fazlalığından satışa çıkarıyorum.. ( Ürün Kağan abimizin )

Üzerindeki Elektronikler Soft 3d uçuşlar için gayet yeterlidir.Videodan da görebilirsiniz.

Elektronikler :

* 3500Kv (Alıgn klonu) motor
* Emax 40a ESC
* KDS 800 Gyro
* KDS N590 Kuyruk Servosu
* Turnigy MG90S x3 Cycle Servolar
* Spektrum Ar6100 Alıcı
İsteyen olursa Spektrum Ar6100 alıcı ine BNF şeklinde de yollayabilirim.

Orijinal Spektrum Alıcılı istediğim fiyat 350 , Alıcısız fiyatı275 TL.

Teşekkürler :RCKolik:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

[Satılık]: [Satılık]: HK 450 Pro TT BNF

Günceldir. :saygilar:

uçuşa hazır lazım ? kumanda dahil mi?

Ynt: [Satılık]: HK 450 Pro TT

wewew' Alıntı:

guzel kardesim ahirami giriyorsun ? bi konu ac kendini tanit , selam ver , burasi dingonun ahiri degil ki , insan bir mekana girerken selam verir destur alir , ustelik bu fiyat zaten cok uygun , bu fiyata kumanda dahil olamaz

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

wewew' Alıntı:
Bugun uye olup, ismini bile duzgun girmeyen ve forumu satis forumu gibi kullanip 2 satis konusuna mesaj gondereyen bu uye, forum kurallari kapsaminda 1 hafta YASAKLANMISTIR.

Daha önce uzun bir ara verdiğimi söylemiştim modelciliğe. En büyük sebebi modelcilikşe uğraşan arkadaşlar gerçekten temiz iyi yürekli seçkin ve elit abiler ve arkadaşlardan oluşması insanı daha da sevdiriyor. Ancak son zamanlarda maalesef bu modelciliktrn böyle güzel ortamlardan prim yapmak işi ticarete döküp birinden bir liraya aldığını bu işten anlamayan veya yeni başlayan kişilere on liraya satmaya çalışan lafa gelince de delikanlılık modelcilik onlardan sorulur tarzı insanlar türediğinden gercekten bir ara çok soğudum ve iki yıl uzak kaldım. Tiksindim böyle insanlardan. Forum yönetimi olarak bu konudaki hassasiyetinize gerçekten takdir eder teşekkür ederim. Bu modelcilik modelden öte güzel temiz insanlarla arkadaşlıklarda daha güzel.

Oğuz Gün' Alıntı:
Daha önce uzun bir ara verdiğimi söylemiştim modelciliğe. En büyük sebebi modelcilikşe uğraşan arkadaşlar gerçekten temiz iyi yürekli seçkin ve elit abiler ve arkadaşlardan oluşması insanı daha da sevdiriyor. Ancak son zamanlarda maalesef bu modelciliktrn böyle güzel ortamlardan prim yapmak işi ticarete döküp birinden bir liraya aldığını bu işten anlamayan veya yeni başlayan kişilere on liraya satmaya çalışan lafa gelince de delikanlılık modelcilik onlardan sorulur tarzı insanlar türediğinden gercekten bir ara çok soğudum ve iki yıl uzak kaldım. Tiksindim böyle insanlardan. Forum yönetimi olarak bu konudaki hassasiyetinize gerçekten takdir eder teşekkür ederim. Bu modelcilik modelden öte güzel temiz insanlarla arkadaşlıklarda daha güzel.
Aynen öyle oğuz abi.Bu arada atanana kadar artık Isparta'dayım. Bir gün görüşmek isterim :) Denizli'ye alısınca Isparta modelcilik anlamında çok vasat durumda gibi :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...