[Satılık]: Hiç Kullanılmamış Radiolink AT9 + 2500 tx lipo + imax b6 charger

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ardazak

Uye
1buçuk ay sonra work and travel yapacağım için mecburen satmak zorunda kaldım..daha model almadım sadece önden kumandayı aldım..bunun borcunu ödedikten sonra model alacaktim ama artık amerika dönüşüne kaldı hersey..evde boş boş 4 ay yatsın istemiyorum.ürün kozmetik ve sistematik olarak 10 üzerinden 10dur..alıcısı ile sadece 1 kez bind edildi..Henüz hiçbir modele bağlanmadı alıcısı..kumanda güneş görmedi daha evden disari çıkmadı..evde de kutusunda saklanıyor..şarj aleti ve tx liposunu da beraber vereceğim..ürünlerin hepsi kutulu hepsi sıfır..pil 1 kez şarj edildi şuan storage modda bekliyor..hepsinin toplam fiyati 500 tl..bana maliyeti 660 tl olmuştu..kumanda tek başına 380 tl..pil tek başına 40 tl..sarj aleti tek başına 100 tl..sarj aletinin yanında orjinal adaptörü yok zaten 20 30 tllik birşey..benim evde 2 amperlik bir adaptörüm vardı..pili 1 kez şarj ettim sıkıntı çıkarmadı..site üzerinden mesaj atabilirsiniz..Istediginiz herseyi sorabilirsiniz..ankara içi elden teslim tercihimdir..ama heryere kargolayabilirim..fiyat Mayıs sonuna kadar geçerlidir..sonra gidiyorum zaten..
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Çok acil satmam gerektiğinden fiyat 400 tl olmuştur

Ürünler satılmıştır silinebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...