[Satılık]: Goblin 500, HV Servo, Motor, Esc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Kaman

Moderator
İlgi Alanı
Heli
Arkadaşlar takasla elime geçen Goblin 500'ümü satıyorum. Model bana geldiğinde zaten iyi durumdaydı, ben söküp geri topladım. Bütün frame vidalarını lynx çelik vidalarla değiştirdim, şaftlardaki ve washout kollarındaki vidaları sıfırladım. Modeli elimde çok fazla model olduğu için satıyorum.

Model upgrade'in son noktasındadır. Altta KDE'nin komple batarya ve esc mount upgrade parçası vardır ki sadece bu parçanın ederi 130$'dır, quick release özellikli iki adet battery tray de vardır. Ana dişli lynx ultra dişlidir. Kuyruk çift rulmanlı lynx, motor mount lynx'dir.

Motor Scorpion 4020-1350KV
Esc Hobbywing Platinum V3 100A
Cyclic servoları Rjx 390HV mid servolardır.

Orjinal 500mm pallerine ek olarak Zeal 480 paller de kitle beraber gönderilecektir. Bunun yanında bir miktar sıfır yedek, sadece boya hasarlı yeşil boom ve kanopi, mini ve standart boy servo tutucuları, yani bana gelen ne varsa olduğu gibi göndereceğim kitle beraber.

Elektronikli veya sadece kit olarak satılabilir. Satışa fbl ve kuyruk servosu dahil değildir. Kit + elektronik fiyatı 1750 TL, sadece kit 1350 TL'dir. Sadece elektronik satışı yoktur.

Not: Kanopiyi tutan vidalardan biri geçen pazar uçuşta kaybolmuştur, sıfırının fiyatını toplam fiyattan düşerim. :saygilar:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

[Satılık]: Goblin 500, HV Servo, Motor, Esc

Model satılmıştır, hayırlı olsun. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...