Selamlar,
Compass Warp modelimle kullanmak için aldığım 3 adet GensAce 6S 1200mah 40C lipolarım satılıktır. Pilleri Mevlüt abiden aldım, o bir miktar Forza450 modeli ile kullanmıştı. Ben ise birer ikişer kez kullandım henüz Warp ile. Model kuyruk ağır basıyor ve kanopiden dolayı pili çok öne sürme şansım yok. Zaten model ile kullanıcı yorumlarına göre tavsiye edilen 260-280gr civarı lipolar. Haliyle 1400-1600mah civarı, biraz daha ağır lipolar alacağım. Fotolar kendi fotoları, şişme vs yok. EC5 konnektörler takılı...
Ayrı ayrı düşünmüyorum, üçü için tek fiyat: 200 TL - REZERVE
- Product Type:lipo battery pack
- Capacity: 1200mAh
- Voltage: 22.2V
- Max Continuous Discharge: 40C (48A)
- Max Burst Discharge: 80C (96A)
- Weight: 229g
- Dimensions: 105 *34 *30 mm
- Balance Plug: JST-XH
- Discharge Plug: T-plug
- Charge Rate: 1-3C Recommended, 5C Max
Compass Warp modelimle kullanmak için aldığım 3 adet GensAce 6S 1200mah 40C lipolarım satılıktır. Pilleri Mevlüt abiden aldım, o bir miktar Forza450 modeli ile kullanmıştı. Ben ise birer ikişer kez kullandım henüz Warp ile. Model kuyruk ağır basıyor ve kanopiden dolayı pili çok öne sürme şansım yok. Zaten model ile kullanıcı yorumlarına göre tavsiye edilen 260-280gr civarı lipolar. Haliyle 1400-1600mah civarı, biraz daha ağır lipolar alacağım. Fotolar kendi fotoları, şişme vs yok. EC5 konnektörler takılı...
Ayrı ayrı düşünmüyorum, üçü için tek fiyat: 200 TL - REZERVE
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
- Product Type:lipo battery pack
- Capacity: 1200mAh
- Voltage: 22.2V
- Max Continuous Discharge: 40C (48A)
- Max Burst Discharge: 80C (96A)
- Weight: 229g
- Dimensions: 105 *34 *30 mm
- Balance Plug: JST-XH
- Discharge Plug: T-plug
- Charge Rate: 1-3C Recommended, 5C Max