[Satılık]: Gaui X7 Formula Super Combo + Yedek Parça

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

arda

Kıdemli Uye
Arkadaşlar selam,

Gaui X7 Formula modelimi satıyorum.Yaklaşık 15 uçuş kadar yaptım.2150 rpm kafa devrini aşmadım ve modeli özenli uçurdum.Herhangi bir kırbaç durumu filan söz konusu olmadı.Oldukça keyifli, güzel ve sorunsuz bir modeldir.Nokta hata,kusuru yoktur.Beğenmeyen kargo ücretini karşılmak koşuluyla geri gönderir.

- Modeli ikinci el olarak aldım ve modeli tamamen sıfırladım.Maliyet açısından nerdeyse sıfır bir kit tutarını buldu.Alacak olan kişide zaten sıfır gibi model alacaktır.Düşünen arkadaşlar bu dolar kurunda sıfır model toplamanın maliyetini iyi yapsın.:agreed:

Sadece aklımdakileri söylüyorum ,

-Sıfır ana ve kuyruk pal takımı,
-Main shaft ,feathering shaft + Damperler hepsi değişti,
-Tail boom, tail hub,
-Tork tube, tork tube rulmanları ve gerekli görülen tüm rulmanlar,
-Tüm linkler,
-İniş takımı,
-Model üzerindeki tüm civatalar hepsi değişti.
-Sıfır Canopy

---- Parça problemi olduğu için değil.İçim rahat etsin diye değiştirdim. Satmak için değil uzun seneler uçurmak için özenle sil baştan topladım.. Neden satıyorum ? Hesapta olmayan bir model aldığım için.

Kritik nokta :Modelin kafa ve kuyruk parçaları son formula serisinde olan tüm upgradeleri kapsar.

Elektronikler ; ( Hepsi sorunsuz ve az kullanılmıştır. )

** Savöx bsm 5065 500 kv (Isınmayan, ve az amper çeken bunun yanında harika bir uçuş performansı veren bir motor. Aşağıdaki uçuşta max.80 amper çekmiştir. Ortalama daha düşüktür.)

** Yep 120 Amper Esc + Bec (120 amper Esc, bu motorla son derece güvenli çalışacaktır. )

** TORQ - BL9180 x 3 adet + BL9188 X 1 adet ( Brushless motor )

** RJX Ana ve kuyruk palleri ( İsteyene Halo,Rail takımlada verebilirim fakat fiyat extra olacaktır. )

++ Önemli görüp aldığım paketli tüm yedek parçalar ( Daha detaylı bilgi vereceğim.)

Fiyat : 8.500 TL 4.250 TL

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ibrahim hayırlı olsun kardesim. :thumbup:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...