[Satılık]: Gaui X5 Kit, Motor, Esc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Kaman

Moderator
İlgi Alanı
Heli
Arkadaşlar Gaui X5 modelim satılıktır. X5 çok sevdiğim bir helikopter, bunun içindir ki tam üç tane aldım :)

Bu sonuncuyu bir arkadaşımdan hiç uçmamış olarak aldım, kendim de çok fazla kullanmadım. Sıfırından eksiği 15-20 uçuş yapmış olmasıdır. Helikopteri Fes ve Formula olarak iki farklı versiyon olarak satabilirim. İkisi de flybarless versiyonlardır. Farkları kafa ve kuyruk başta olmak üzere upgrade parçalardır.

İki versiyonda da satışa dahil olanlar:

- Kit
- 2 takım karbon pal (biri RJX biri HK) ve 3-4 takım kuyruk pali
- Scorpion 4020 910KV motor
- Hobbywing Platinum V3 Esc (10A Bec)
- 1 Formula kanopi
- 1 standart kanopi, kanopilerin ikisi de çiziksiz sıfır gibidir.

Fes ve Formula versiyonlar arasındaki farklar;

- Ana rotor, formula rotor fes rotora göre biraz daha kısadır (alçaktır) ve şekil farklılığı vardır. İkisinin de kendine özel washout kolları vardır, formula olanlar kırmızıdır.
- Swashplate, fes versiyonda standart siyah renkli metal swash, formulada ise biraz daha küçük olan kırmızı formula swash vardır.
- Ana dişli, fes versiyonda düz dişli kırmızı renkli ana dişli, formula versiyonda beyaz slant dişli ana dişli vardır.
- Boom brace, fes versiyonda metal boom destekleri, formula versiyonda karbon ve kırmızı metal uçlu boom destekleri vardır.
- Tail support clamp, fes versiyonda plastik, formula versiyonda metaldir.
- Tail gear case, fes versiyonda parçalı, formula versiyonda tek parça metaldir.
- Tail slider, fes versiyonda standart, formula versiyonda çift noktadan kavrayan sistemdir.
- Tail rotor, fes versiyonda plastik, formula versiyonda metaldir.
- Ayrıca formula versiyonda pil yatağı ile motor arasında ayraç görevi gören ve frame'i destekleyen karbon upgrade vardır.

Helikopter şu anda uçar durumda olduğundan ve bozmak istemediğimden dolayı, iki versiyonun da fotoğraflarını ekleyemiyorum, ancak ilgilenen arkadaşlar için detaylı resimler ile farkları ayrıca anlatabilirim. Heli ile birlikte önceki X5'lerimden arda kalan kullanılabilir durumda olan yedekleri de göndereceğim.

Fiyat olarak;

- Fes versiyon 850 TL
- Formula versiyon 1250 TL

Aşağındaki resimde şu anki haliyle görülmektedir, Formula versiyondur. Helikopteri bilmeyen arkadaşlar, X7 ile boyut kıyaslaması da yapabilirsiniz.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Havada gördüm, şahidim :D

Adana buluşmasından iki kare...

ben 700 lük sanmıştım o denli yani ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...