[Satılık]: Gaui X3 (Yeni)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emre Kaman

Moderator
İlgi Alanı
Heli
SATILMIŞTIR

İşte korktuğum an geldi ve iyiden iyiye niyeti bozdum. :D Daha önce de satmaya niyetlenip sonra kıyamadığım X3 bu defa satılacaktır.

Model 3 hafta önce alınmıştır. Daha önceki X3'ümü kırdıktan sonra kargolarla beraber yenisinin yarı parasını geçtiği için yeni bir kit aldım. Bu kitle sadece 3 pil ayar uçuşu yaptım. En son X3 kitidir, ilk kitlerde olmayan birkaç upgrade parça standart olarak gelmiştir. Halo paller de buna dahildir.

İsteyen olursa Ikon flb ünitesi de eklenerek uçuşa hazır satılabilir. Ikon fiyatı 450 TL'dir.

Satılacaklar:

X3 kit + Halo paller
Scorpion 2520-1580kv 6s motor
Hobbywing Platinum v3 50A Esc, 7A dahili bec'li (5v,6v,7.4v seçilebilir) (3 uçuş yapılmıştır)
Savöx 255mg cyclic servolar
Savöx 1357mg tail servo

Bu listenin bana maliyeti kargolar hariç bugünkü kurdan 1280 TL'dır. Bunun yanında eski X3'ün kullanılabilir durumdaki parçaları, örneğin, sol frame, komple kafa, kuyruk, ana dişli ve dahası, 2 takım 360mm fiber pal, 2 adet orta şekerli raiden marka pil (piller 4-5 dakika sport ve soft 3d yapabilir, ama motor-esc'nin performansına yeterli değillerdir), 4-5 takım karbon ve renkli plastik kuyruk pali, yaralı kanopisi de hediyedir.

Çok kuvvetli, çok keyifli ve dosta gider bir helidir. Kendi zevkim için her ekipmanını özellikle seçtiğim, her parçasını özenle topladığım bir helidir, ama kaşıntı tuttu mu bırakmıyor işte :D

Heli + elektronik + hediyeleri 1150 TL

Pazarlıksız fiyatlardır. Komisyon eklenerek sanalpazar açılır. Kargo alacak arkadaşıma aittir.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Günceldir.

Günceldir.

Günceldir

:saygilar: Emre güzel heli, iyi satışlar dilerim,, :thumbup:

Günceldir arkadaşlar

Çanta da satılmıştır, hayırlı olsun. :)

Arkadaşlar heli halen 3 pil ayar uçuşu dışında uçmamış durumdadır, 1 ağustosa kadar da öyle kalacaktır. Bu süre zarfında satılmazsa keyifle uçurmaya devam edeceğim. Sonrasında satarım-satmam henüz bilemiyorum, zira şu anda bundan gelecek nakite pek ihtiyaç kalmadı, kaşıntı geçmese de zayıfladı. :D

Son güncel.

Model sevgili Fatih Başaran arkadaşımıza satılmıştır, hayırlı olsun. Çiçek gibi modelimden nasıl ayrılacağımı düşünüyorum kara kara :D Güzel günlerde kırımsız uçuşlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...