yunuskapısız Yeni Uye Katılım 20 Şub 2015 Mesajlar 39 Tepkime puanı 0 Yaş 35 İlgi Alanı Heli 20 May 2015 #1 selam sayqı deqer abilerim kardeşlerim elimde futaba t6j kumanda bulunmaktadır model yükselticem icin satıyorum kumanda alıcı pil 390 tl
selam sayqı deqer abilerim kardeşlerim elimde futaba t6j kumanda bulunmaktadır model yükselticem icin satıyorum kumanda alıcı pil 390 tl
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,917 Tepkime puanı 43,795 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 20 May 2015 #2 [Foto]: futaba t6j Yunus sana zahmet aşağıdaki kurallara uyma konusunda daha dikkatli olur musun lütfen. 1- Satış ilanları kuralları gereği ürünün mutlaka en az 2-3 resmi olması gerekiyor. Lütfen en kısa süre içerisinde resim ilavesinde bulun. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol 2- Ilanları doğru yere açalım. Mesela bu ilanın yeri yanlış olduğu için olması gereken yere taşınmıştır. 3- Satış ilanın baş kısmına "[Foto]" ifadesi değil, [Satılık] ifadesi kullanılıyor. 3- Aynı konu hakkında zaten bir ilanın varmış. Eski ilanını bu seferlik ben silmiş oldum. Destek ve anlayışının için teşekkkür ederiz
[Foto]: futaba t6j Yunus sana zahmet aşağıdaki kurallara uyma konusunda daha dikkatli olur musun lütfen. 1- Satış ilanları kuralları gereği ürünün mutlaka en az 2-3 resmi olması gerekiyor. Lütfen en kısa süre içerisinde resim ilavesinde bulun. Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol 2- Ilanları doğru yere açalım. Mesela bu ilanın yeri yanlış olduğu için olması gereken yere taşınmıştır. 3- Satış ilanın baş kısmına "[Foto]" ifadesi değil, [Satılık] ifadesi kullanılıyor. 3- Aynı konu hakkında zaten bir ilanın varmış. Eski ilanını bu seferlik ben silmiş oldum. Destek ve anlayışının için teşekkkür ederiz
yunuskapısız Yeni Uye Katılım 20 Şub 2015 Mesajlar 39 Tepkime puanı 0 Yaş 35 İlgi Alanı Heli 28 May 2015 #3 mehmet abi forumu yeni kullanmayı öğrendiğim için kusuruma bakmayın affola. hemen resimleri yüklüyorum abi teşekkürler
mehmet abi forumu yeni kullanmayı öğrendiğim için kusuruma bakmayın affola. hemen resimleri yüklüyorum abi teşekkürler
yunuskapısız Yeni Uye Katılım 20 Şub 2015 Mesajlar 39 Tepkime puanı 0 Yaş 35 İlgi Alanı Heli 28 May 2015 #4 Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
yunuskapısız Yeni Uye Katılım 20 Şub 2015 Mesajlar 39 Tepkime puanı 0 Yaş 35 İlgi Alanı Heli 21 Haz 2015 #5 [Satılık]: Futaba t6j Fiyat güncellenmiştir. Sorunsuz sıkıntısız