[Satılık]:Frsky DJT Modül+Frsky D8R Plus+Frsky Telemetry Ekran vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

selcuktuncer

Tecrübeli Uye
KUMANDA SATILMIŞTIR.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Frsky DJT Verici Modül (Telemetry Desteği Vardır)
En çok tercih edilen ve beklentinin fazlasını karşılayan bir modül. Fazla detaya gerek yok. 2-3 kez kullanılmıştır.
Fiyat: 100 TL
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Frsky D8R Alıcı Receiver
Frsky Markasının en çok kullanılan Alıcısı. Detaylar nette oldukça Fazla. Özetle Telemetry desteği harika. 8 Kanal ve Tek tuşla Failsafe ayarlama.

Fiyat: 100 TL

Frsky FLD-02 Telemetry Ekranı.
Bazı kumandalar telemetry bilgilerini ekranda göstermez, yukarıda görülen DJT modül gibi vericiler sayesinde bu ekranı kullanarak Sinyal gücü, Voltaj değeri Rpm değerleri gibi bir çok bilgiyi anlık olarak bu ekranda görebilirsiniz. Kendinden aydınlatmalıdır. Youtube da bilmeyenler araştırabilir. Çok Kullanışlı. SIFIRDIR.
Fiyat : 100 TL

Kumanda Sanalpazar linki:

Dashboard Sanalpazar linki:

Dileyene Komisyon farkı eklenerek sanalpazar dükkanımda satışa sunabilirim.

[Satılık]: Flysky Th9x Kumanda+Frsky DJT Modül+Frsky D8R Plus+Frsky Telemetry Ekran vs

merhaba kumanda almak istiyorum iletişime nasıl geçebiliriz

[Satılık]: Flysky Th9x Kumanda+Frsky DJT Modül+Frsky D8R Plus+Frsky Telemetry Ekran vs

barbaros saçmalı' Alıntı:
merhaba kumanda almak istiyorum iletişime nasıl geçebiliriz

özel mesaj gönderdim numaramı whatsapp üzerinden görüşebiliriz.

Yukarıda açık ve net bir şekilde yazıyor olmasına rağmen ısrarla özel mesaj yoluyla aynı soruları soruyorlar ama ben yinede netleşmesi açısından buraya yazayım.

* Soru: verici modülün alıcı modülü var mı? Birlikte fiyatı mı?
Cevap: Sizce? Yani adı üstünde her ikiside birer modül... Yani her biri ayrı satılan bir parçadır. İhtiyaç duyduğunuzu alırsınız. DJT modüle uygun alıcıyı alırsınız dilediğiniz. Ki ben zaten alıcı modül içinde ilan açtım değil mi ? :)
Onu da geçtim sattığım ürünlerin resimlerinide koymuşum :)

Kısacası her biri ayrı parçadır ve ayrı ayrı satılıyor... ikisi birlikte bu fiyata veren varsa da alırım :saygilar:

Güncel...

Kumanda 200 TL

DJT Verici Modül: 100 TL
D8R Plus Alıcı Modül: 100 TL
Frsky Telemetry Ekranı: 100 TL

Kumanda SATILMIŞTIR...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...