[Satılık]:FPV Ekipmanlar Boscam Alıcı - Verici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğukan Ocak

RcFanatik
Web sitesi
www.facebook.com
İlgi Alanı
Heli
Yine bir satış konusu ile forumu rahatsız ediyorum :)

Daha 20 gün önce topladığım ve büyük zevk aldığım 250 size mini FPV Quad ve FPV ekipmanları ile satmak durumundayım. Aklımda başka bir proje olduğundan dolayı satıyorum yoksa satmaya hiç niyetim yok :laugh:
Satış amacım kesinlikle kar amaçlı değildir , aldığım fiyata hepsini veriyorum. Ürünler tek tek satılabilir. Hepsini alana indirim yapılır :halay:

EKİPMANLAR ;

Video Verici : TS5828 5.8G 32CH AV 200mW -> 20$

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Video Alıcı : Boscam RC832 5.8G 32CH -> 30$

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

[Satılık]: 250 Mini Quad - FPV Ekipmanlar (Gözlük, Anten, Alıcı-Verici)

Hayırlı satışlar. Bende bari toplamını yazayım Anlamayan, set halinde almak isteyen arkadaşlar olabilir. $220 + 225 TL Yaklaşık 840 TL gibi bir rakam ediyor. :agreed:

Ayrıca ilana Multinin resimlerini de (toplanmış halde) koyarsanız faydası olacaktır.

Selçuk TUNÇER' Alıntı:
Hayırlı satışlar. Bende bari toplamını yazayım Anlamayan arkadaşlar olabilir. $220 + 225 TL Yaklaşık 840 TL gibi bir rakam ediyor. :agreed:

Ayrıca ilana Multinin resimlerini de (toplanmış halde) koyarsanız faydası olacaktır.

Konuyu tamamlamadan yanlışlıkla açtım , tekrar konu düzenlendi.

Toplam fiyat yazmadım , ürünleri tek tek de sattığım için..

Akşam kendi fotoğraflarını da ekleyeceğim ancak şuan tam toplanmış halde değil , yine de eklerim , teşekkürler %p

MOTOR + ESC + FRAME + GYRO + BEC + ANTEN Gümüşhaneden bir arkadaşıma Cuma gününe kadar ayırılmıştır , teşekkürler :)

Kamera Trabzonda Muammer abime , Gözlükde İstanbuldan bir arkadaşıma ayırılmıştır.

Sadece Alıcı ve Verici kaldı :)

Bi dur okusaydık ilanı ya satılmış herşey :laugh: İlan kursağımda kaldı aşağı indikçe

Buğra Kabakçı' Alıntı:
Bi dur okusaydık ilanı ya satılmış herşey :laugh: İlan kursağımda kaldı aşağı indikçe

Valla ben de şaşırdım :D Şuan sözü verildi , benim için sıkıntı yok alıcılarda problem olmaz ise satıldı diyebilirim. Cuma gününe kadar zaman var eğer satılmaz ise tekrar bildiririm :D

[Satılık]:FPV Ekipmanlar (Alıcı-Verici) - Quad motor - ESC / Açı ölçer

İlan güncellendi , çoğu malzeme satıldı. Bu kadar hızlı satılmasına ben de çok şaşırdım , teşekkürler :laugh:

[Satılık]:FPV Ekipmanlar Boscam Alıcı - Verici

Kalanlar günceldir , uygun fiyata ikisini beraber ihtiyacı olana verebilirim %p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...