- İlgi Alanı
- Multikopter
Hobi mağazalarında sıfırı 800 TL'ye satılıyor ben 490TL istiyorum. Lütfen bu nedenle pazarlık yapmayınız.
Yurt dışı fiyatı bile 400 TL
10 Kanallı gelişmiş bir kumandadır. İster pil, isterseniz lipo ile kullanabilirsiniz.
Gerek rengi gerekse fonksiyonları ile göz alıcı br kumanda.
Kumanda, alıcı ve Power Return Module dahildir.
Üründe en ufak çizik bile yoktur, sadece evde helikopter ayarı yaparken kulandım. Şimdi bebek beklediğimiz için daha fazla zaman ayıramayacağıma karar verdim ve satıyorum.
Kumanda Futaba 10C 'nin birebir kopyası olup, ayarlaması bu nedenle çok kolay zira heryerden kaynak bulabilirsiniz.
Zaten ekranı üzerinden ayarlama çok kolay.
İşyerim Kadıköy/sahrai Cedit'de, haber vermek kaydıyla gelip görebilirsiniz ve elden nakit alabilirsiniz.
İsterseniz komisyonunu ödemeniz kaydıyla tüm sitelerden ilan açabilirim. Kargo alıcıya aittir.
Alana şimdiden hayırlı olsun.
Tel/Whatsapp: 5326484870
Frequency 2.4GHz ISM band(2400MHz to 2485MHz)
Modulation Mode QPSK
Channel Bandwidth 5.0MHz
Spread Spectrum DSSS
Adjacent Channel Rejection >38dBM
Transmitter Power <100mW(PCB testing),<20dBm(3 meter air testing)
Operating Current <105mA
Operating Voltage 8.6~15V
Control Distance more than 1000 meters ground
Channel 10 Channel
Simulator Mode Under the simulator model the transmitter action turn off, change to power saving model
Screen 16 colorful screen
Size 78 x 52mm
320*480 pixel
Compatible Model Include all 120 degree and 90 degree swashplate helicopter,all fix wing and glider, five flying model.
Size 18 x 9.5 x 22cm
Weight 0.95kg
Features:
Support English & Chinese Menu
Multiple function remote control system
Including helicopter,airplane and slider three type flying machine and five models,cover almost every popular model,you can fly any model by this radio.
3.5 inch colorful screen 320×480 resolution,clear display menu and graphs.
Fast response time only 3ms to the operation,faster then the other transmitter 20ms,even ten channels also let you feel it.
High channel resolution reaches 4096,0.25us per resolution let all the servos keep tranquil.
Strong anti-jumping,DSSS(Direct sequence spread spectrum) technology.
[attachimg=1]
[attachimg=2]
[attachimg=3]
[attachimg=4]
[attachimg=5]
[attachimg=6]
Yurt dışı fiyatı bile 400 TL
10 Kanallı gelişmiş bir kumandadır. İster pil, isterseniz lipo ile kullanabilirsiniz.
Gerek rengi gerekse fonksiyonları ile göz alıcı br kumanda.
Kumanda, alıcı ve Power Return Module dahildir.
Üründe en ufak çizik bile yoktur, sadece evde helikopter ayarı yaparken kulandım. Şimdi bebek beklediğimiz için daha fazla zaman ayıramayacağıma karar verdim ve satıyorum.
Kumanda Futaba 10C 'nin birebir kopyası olup, ayarlaması bu nedenle çok kolay zira heryerden kaynak bulabilirsiniz.
Zaten ekranı üzerinden ayarlama çok kolay.
İşyerim Kadıköy/sahrai Cedit'de, haber vermek kaydıyla gelip görebilirsiniz ve elden nakit alabilirsiniz.
İsterseniz komisyonunu ödemeniz kaydıyla tüm sitelerden ilan açabilirim. Kargo alıcıya aittir.
Alana şimdiden hayırlı olsun.
Tel/Whatsapp: 5326484870
Frequency 2.4GHz ISM band(2400MHz to 2485MHz)
Modulation Mode QPSK
Channel Bandwidth 5.0MHz
Spread Spectrum DSSS
Adjacent Channel Rejection >38dBM
Transmitter Power <100mW(PCB testing),<20dBm(3 meter air testing)
Operating Current <105mA
Operating Voltage 8.6~15V
Control Distance more than 1000 meters ground
Channel 10 Channel
Simulator Mode Under the simulator model the transmitter action turn off, change to power saving model
Screen 16 colorful screen
Size 78 x 52mm
320*480 pixel
Compatible Model Include all 120 degree and 90 degree swashplate helicopter,all fix wing and glider, five flying model.
Size 18 x 9.5 x 22cm
Weight 0.95kg
Features:
Support English & Chinese Menu
Multiple function remote control system
Including helicopter,airplane and slider three type flying machine and five models,cover almost every popular model,you can fly any model by this radio.
3.5 inch colorful screen 320×480 resolution,clear display menu and graphs.
Fast response time only 3ms to the operation,faster then the other transmitter 20ms,even ten channels also let you feel it.
High channel resolution reaches 4096,0.25us per resolution let all the servos keep tranquil.
Strong anti-jumping,DSSS(Direct sequence spread spectrum) technology.
[attachimg=1]
[attachimg=2]
[attachimg=3]
[attachimg=4]
[attachimg=5]
[attachimg=6]