- İlgi Alanı
- Hepsi
450 grubunda kullanmadığım, blade 450 X model fazlalığından satışa sundum.
blade 450 X versiyonudur. ar7200 bx gyro vardır üzerinde, .
sıfırdan farkı yoktur. ben blade ürünleri sevdiğimdem vitrinimde hepsi mevcut. ancak dx9 veya dx18 için finans kaynağı olması sebebi ile satıyorum.
orijinal iki adet compack pil dahildir. yepyeni stroct moddo beklemekte.
hiç bir hatası ve problemi yoktur. orijinal palleri, orjinal kutusu kitapçığı her seyi mevcuttur.
yedek olarak : 1 takım karbon pal, iniş takımı, servo horn ballink, fin shaft, ana dişli - main driver. vs. ihtiyacınız olan her türlü yedeği mevcuttur. sadece görsel amaçlı duruyordu.
spektrum ve jr kumandalar ile direk bind yapabilir.
üzerinde takılı spektrum ar7200bx gyro nun tek satış fiyatı $240 araşturınız.
arkadaşlar lütfen fiyat indirimi istemezseniz sevinirim. keza en minimum rakkamı yazdım.
takas: takas olarak: BLADE 180 CFX olabilir. veya Viking Model 12 280 BNF Basic (EFL6650 +2 pil ) direk takas yaparım. her iki modelde BO da mevcut
irtibat için : 0532 4706033 Tacettin
blade 180 cfx ile takas yaparım.
blade 450 X versiyonudur. ar7200 bx gyro vardır üzerinde, .
sıfırdan farkı yoktur. ben blade ürünleri sevdiğimdem vitrinimde hepsi mevcut. ancak dx9 veya dx18 için finans kaynağı olması sebebi ile satıyorum.
orijinal iki adet compack pil dahildir. yepyeni stroct moddo beklemekte.
hiç bir hatası ve problemi yoktur. orijinal palleri, orjinal kutusu kitapçığı her seyi mevcuttur.
yedek olarak : 1 takım karbon pal, iniş takımı, servo horn ballink, fin shaft, ana dişli - main driver. vs. ihtiyacınız olan her türlü yedeği mevcuttur. sadece görsel amaçlı duruyordu.
spektrum ve jr kumandalar ile direk bind yapabilir.
üzerinde takılı spektrum ar7200bx gyro nun tek satış fiyatı $240 araşturınız.
arkadaşlar lütfen fiyat indirimi istemezseniz sevinirim. keza en minimum rakkamı yazdım.
takas: takas olarak: BLADE 180 CFX olabilir. veya Viking Model 12 280 BNF Basic (EFL6650 +2 pil ) direk takas yaparım. her iki modelde BO da mevcut
irtibat için : 0532 4706033 Tacettin
blade 180 cfx ile takas yaparım.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol