- Web sitesi
- www.facebook.com
- İlgi Alanı
- Heli
Canon EOS 650D
Kamera bir abime aittir, zamanında hobi amacıyla almış ancak hiç kullanmamış. Bir süredir de ufak fotoğraflar çekimleri için ben kullanıyordum. Ortalama 500-600 fotoğraf çekmiş ya da çekmemiştir tam bilmiyorum
Ekranı dokunmatiktir. 1080p/25fps video çekebiliyor.
Boyun askısı, kutusu, kitapçığı vs. duruyor. 18-55 kit lens ile birlikte verilecektir.
Fiyat: 1,300 TL
Steadicam S40
Bu ürün ne işe yarıyor diye soranlar için açıklayayım, eski nesil gimbal sistemidir kendisi. Videolarda yürürken, koşarken oluşan titreşimleri minimuma indirmeye yarar. Açıklayıcı videoyu alta bırakıyorum.
Bende ürünü 2 ay önce aldım, baya kullandım işime yaradı.. Şimdi farklı bir kamera ve gimbal sistemine geçtiğim için buda boşa çıktı.
DSLR / SLR kameralar ile tam performans alabilirsiniz. Ben Canon 650D ve Sony a6000 ile denedim.
Taşıma çantası vardır.
Fiyat ; 250 TL
Tüm ürünler Sürat kargo ile uygun fiyatla gönderilir.
İletişim ; 0533 697 01 40 / Whatsapp'dan veya arayarak ulaşabilirsiniz
Kamera bir abime aittir, zamanında hobi amacıyla almış ancak hiç kullanmamış. Bir süredir de ufak fotoğraflar çekimleri için ben kullanıyordum. Ortalama 500-600 fotoğraf çekmiş ya da çekmemiştir tam bilmiyorum
Ekranı dokunmatiktir. 1080p/25fps video çekebiliyor.
Boyun askısı, kutusu, kitapçığı vs. duruyor. 18-55 kit lens ile birlikte verilecektir.
Fiyat: 1,300 TL
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Steadicam S40
Bu ürün ne işe yarıyor diye soranlar için açıklayayım, eski nesil gimbal sistemidir kendisi. Videolarda yürürken, koşarken oluşan titreşimleri minimuma indirmeye yarar. Açıklayıcı videoyu alta bırakıyorum.
Bende ürünü 2 ay önce aldım, baya kullandım işime yaradı.. Şimdi farklı bir kamera ve gimbal sistemine geçtiğim için buda boşa çıktı.
DSLR / SLR kameralar ile tam performans alabilirsiniz. Ben Canon 650D ve Sony a6000 ile denedim.
Taşıma çantası vardır.
Fiyat ; 250 TL
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Tüm ürünler Sürat kargo ile uygun fiyatla gönderilir.
İletişim ; 0533 697 01 40 / Whatsapp'dan veya arayarak ulaşabilirsiniz