[Satılık]: Blade 130X ve Yedekleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oğuzhan KÖSOĞLU

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Heli
SATILMIŞTIR.

Arkadaşlar 130x imi ve bütün yedeklerini satmaya karar verdim. Helim şu anda gayet stabil uçuyor. Ara sıra salınımlarda yapıyor.130x in bu salınım problemini bilenler bilir. Ama şu anda gayet iyi durumda.Yedek olarak hemen hemen ne ararsanız var.Helikopterin üzerinde 50- 60 dolar civarı upgrade var.Bu upgradler tail pitch slider,ana shaft one way rulmanlı,A ve B dişlileri metal, motor soğutucu, kanopi tutucu. Yedeklerde kullanılmış ve Sıfır olanlarda var.Kısacası yedeklerden bahsetmek gerekirse;

Yedek ana kart arızalı. Sadece servoları çalıştırıyor.
Ana motor
3 adet servo (Bir tanesi arızalı gibi uçuş yapıyor ama biraz geç tepki veriyor.Siz arızalı diye bilin.)
1 adet kuyruk servosu. (Motorunun dişlisi yok. Heli üzerindeki kuyruk servosu arızalanınca ondaki dişliyi takarsınız.)
Ana dişli,tail pitch slider, pal tutucu, ön plastik dişliler,shaft plate 3 takım ana pal ve envai çeşit rulman vida ve resimdeki yedekler.
9 adet batarya. Hiç birinin uçuşunda bir sıkıntı yok.2 adet orijinal batarya dışında diğerlerinin ortalama beşer uçuşu vardır. 2 adet orijinal bataryayı 2.el aldığımdan uçuş sayısını bilmiyorum.
Resimdeki canopyler. (Köpek balığı canopy zamanında kargo dahil 75 tl vermiştim. Şimdi olsa vermezdim :) Heves işte. :)

Helikopterin sadece main frame ini yenilerseniz daha iyi olur.Bazı vida delikleri azcık gevşemiş.1 adet skid vida deliği yok.Tail fini yapıştırdım. Bide tail blade holderları kendim upgrade yaptım :) İnanınki daha sağlam oldu.3 adet topuz kırdıktan sonra yenisini almaktansa topuz kısmına iğne geçirdim.

Durum bu arkadaşlar. Tamamına 500 TL istiyorum. . İsteyene evde video çekip whatsuptan gönderebilirm. Forumda iyi tanınan arkadaşlara heliyi gönderirim.İnceler daha sonra parasını gönderir. Mesela kim olur ? Rasim ÖZTÜRK ,Mehmet KÜÇÜKSARI gibi :)

Takaslar değerlendirilir.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Arkadaşlar helinin tail caseni metal ile değiştirdim. Ufak çatlaklı orjinal canopy eklendi. Yedek arızalı ana kart ile motor listeden çıkarıldı. Yedek servolar geç tepki veriyor.Bir tanesi düzgün çalışıyor sanırım. Şu anda en ufak bir sorunu yok .Gayet stabil uçuyor. İsteyene whatsuptan dün ev içinde çektiğim videoyu gönderebilirim. Bu arada uçuşlarada devam edeceğim. Yarın tatil.Dış mekan videosunuda çekip gönderirirm. Kırım yaşamazsam eğer :) Fiyat hepsi için 500 TL....

Arkadaşlar dün uçuş videosunu çekip ilk mesajın sonuna ekledim :) Heli zıpkın gibi :) 8-9 pil uçtum. Sadece invertte 1 kere kuyruk kaçırıp hemen kendisi topladı.

Aslında bu heli , pahalı yedek parçalarıyla ve bazen sergilediği tutumsuz davranışlarıyla evlat olsa sevilmez :) Ama dayanıklılık ve uçuşta verdiği haz hepsini alıp götürüyor :)

Helinin ve yedeklerinin son durumu resimdeki gibidir. Uçuşunda en ufak bir sıkıntısı bulunmamaktadır. Kuyruk borusu çatlamıştı. Makaron ile kapladım.Kuyruk dişlisinin brinide metal ile değiştirdim. Bu şekilde 400 tl :)

400 TL

Forumdan Mehmet ÖZER arkadaşımıza takasa gitmiştir.Kendisininde belirttiği üzere nazlı modelimizin tirplerini birazda kendisi çeksin :) Bana 1000 tl ye mal oldu. Umarım kendisine fazla masraf çıkartmaz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...