[Satılık]: ALZRC450 Helikopter ve Yedekleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oğuzhan KÖSOĞLU

Tecrübeli Uye
İlgi Alanı
Heli
Arkadaşlar 180cfx almaya karar verdim :) Bundan dolayı helikopterim tüm yedekleriyle beraber satılıktır. Uçuşunda hiç bir sıkıntı yoktur.

gyro kds800 ,Motor alzrc , esc yep 45A , kuyruk servosu savox , cyciling servolar mg90s metal dişlidir. Tüm servoları ve tok tubeları yeni değiştim. Yaklaşık 8-10 uçuşları var.Kuyruk borusunu kayma ihtimaline karşı uhu por ile yapıştırdım. İstenirse hiç zarar vermeden uhu sökülebilir.Silikon tarzı bi uhudur. Bazı vida yerleri gevşediği için daha büyük çaplı vida kullanılan kısımlar olmuştur.Skid pipin bir vidası kırıktır.İniş takımını onardım.Zaten yedeklerde sıfır olarak iniş takımı var. İsteyen değişir.Yedek olarak hemen hemen her parçanın yedeği var. Resimdeki pil şişiktir. Sadece hover olarak kullanabilirsiniz.Alıcı hariçtir.Taşıma çantası ile birlikte gönderilecektir. Forumdan tanınan arkadaşlara heliyi gönderirim. İnceler. Daha sonra hesabıma ücretini havale eder. Sıkıntı yok :) 180 cfx ile takas olabilir.Fiyat 450 tl.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Arkadaslar yedek listesine 1 adet turnigy 3500 kv motor, 70 amper esc futuba gyro,kuyruktaki yatay diken finler, ıvır zıvır rulman,flybar paddle 1 adet pal eklenmiş olup fiyat halen aynıdır :) Kırım sonrası resimdeki kırmızı paller main shaft, yatay shaft, ön tork tubelar iniş takımı yedek listesinden çıkarılmıştır. :) Ayrıca kuyruk servosunu kuyruk borusu üzerine aldım. Skid pipler ve pipleri tutan arka parçalarda göründüğü üzere değişmiştir :) Şu anda cillop gibi oldu :)

Güncel... Kargo benden :)

Fiyat 400 tl ye düştü :)

Helikopter az önce sebebini bilmediğim bir durumdan dolayı kırıma uğradı . Yaklaşık 2 dakika kadar uçtuktan sonra havada ileri geri sağa sola doğru kendi kendine yalpalamaya başladı. 3-4 saniye kadar havada tutabildim. Sonunda çakıldı. :)

oguzhannn' Alıntı:
Helikopter az önce sebebini bilmediğim bir durumdan dolayı kırıma uğradı . Yaklaşık 2 dakika kadar uçtuktan sonra havada ileri geri sağa sola doğru kendi kendine yalpalamaya başladı. 3-4 saniye kadar havada tutabildim. Sonunda çakıldı. :)
Geçmiş olsun Oguzhan. Sebebini bulabildin mi peki ??

Inşallah hasar çok değildir. Sen yeniden toplayana kadar konuyu arşive kaldıralım istersen.

Abi henüz bakamadım. Akşam bakacağım. Sebep olarak şimdilik gözden düştüğünü düşünüyorum :) Devlet memuruyum. Ben uçarken dairedeki tüm arkadaşlar izliyordu. :) Neyseki boş tarafta temkinli uçuyordum. İniş takımı ile dişliler sıyırdı.Main shaft ile feathering shaftıda kesin değişeceğim.

oguzhannn' Alıntı:
Geçmiş olsun Oğuzhan. :(

Teşekkürler Türker Abi. Keşke ınvertte falan çakılsaydı da en azından hareket denerken çakıldı derdim....Sağlık olsun...

Sorunu buldum. Cyciling servoların biri arıza yapmış. Servonun içini açtığım zaman motoruna giden kablonun birinin koptuğunu gördüm. Daha sonra lehimledim. Düzeldi. Mehmet Abi konuyu arşive kaldırabilirsiniz.

oguzhannn' Alıntı:
Sorunu buldum. Cyciling servoların biri arıza yapmış. Servonun içini açtığım zaman motoruna giden kablonun birinin koptuğunu gördüm. Daha sonra lehimledim. Düzeldi. Mehmet Abi konuyu arşive kaldırabilirsiniz.
Neyse artık, en önemlisi sorun bulunmuş olması ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...