Merhaba Arkadaşlar, motoru başka bir şekilde değerlendirmek istediğim için kendime ayırıyorum.
Sürekli model alan satan biri olmadığı için sattığım zaman üçüne beşine kesinlikle bakmam. Bu model bana en önemlisi pilotaj kattı o yüzden çılgın bir fiyata veriyorum.
Modelimin temizliğine son derece güveniyorum.Vitrinde sıfır toplanmış bir model kadar güzel durur.Kırımı yoktur. Bir kere iniş takımı ve dişli değiştirdim onada ben kırım demem. ( Ayrıca modeli beğenmeyen alıcı modeli anında geri gönderebilir.)
Satış opsiyonlarıda aşağıdaki gibi,
1.SEÇENEK : 600N fbl Kit ( Ana Paller hariç ) : 400 TL
2.SEÇENEK: 600N fbl Kit (Paller ile beraber ) : 550 TL ( Ana paller yeni olarak sıfır alınmıştır ve üstünde çizik dahi yoktur. )
3.SEÇENEK : Hediyeli
-600N FBL KİT
-Canomod Kanopi
-Zeal Ana ve Kuyruk Pali
-Align B6T 2in1 Voltaj Regülatörü
-Rhino 2s 2350mah Alıcı Pili
-Align DS610 Cyclic Servoları
-Align DS650 Gaz Servosu
-Futaba S9256 Kuyruk Servosu
-Align 3gx Ünite
Toplam : 800 TL (OS55 Motor ve Powerboost Ekzoz hediyedir. OS55 motor için piston, sekman ve gömlek almanız gerekmektedir. )
Not : Pazarlık teklif etmeyin.Tüm elimdeki yedek parçalar her koşulda verilecektir.
Sürekli model alan satan biri olmadığı için sattığım zaman üçüne beşine kesinlikle bakmam. Bu model bana en önemlisi pilotaj kattı o yüzden çılgın bir fiyata veriyorum.
Modelimin temizliğine son derece güveniyorum.Vitrinde sıfır toplanmış bir model kadar güzel durur.Kırımı yoktur. Bir kere iniş takımı ve dişli değiştirdim onada ben kırım demem. ( Ayrıca modeli beğenmeyen alıcı modeli anında geri gönderebilir.)
Satış opsiyonlarıda aşağıdaki gibi,
1.SEÇENEK : 600N fbl Kit ( Ana Paller hariç ) : 400 TL
2.SEÇENEK: 600N fbl Kit (Paller ile beraber ) : 550 TL ( Ana paller yeni olarak sıfır alınmıştır ve üstünde çizik dahi yoktur. )
3.SEÇENEK : Hediyeli
-600N FBL KİT
-Canomod Kanopi
-Zeal Ana ve Kuyruk Pali
-Align B6T 2in1 Voltaj Regülatörü
-Rhino 2s 2350mah Alıcı Pili
-Align DS610 Cyclic Servoları
-Align DS650 Gaz Servosu
-Futaba S9256 Kuyruk Servosu
-Align 3gx Ünite
Toplam : 800 TL (OS55 Motor ve Powerboost Ekzoz hediyedir. OS55 motor için piston, sekman ve gömlek almanız gerekmektedir. )
Not : Pazarlık teklif etmeyin.Tüm elimdeki yedek parçalar her koşulda verilecektir.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol