Satilik Align Trex 450 Sport

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaklasik 1 sene once 2. el olarak flybarli olarak almis oldugum ve fazla ucurma sansina sahip olamadigim modelimi birkac ay once hepsi sifir olarak turnigy t40 4300kv motor,tarot dfc kafa, kbar mini unite, savox sh 1357 kuyruk servosu, turnigy tgy90s cylic servolari ile modifiye ederek dfc haline getirdik ancak ayar kisminda kuyruk servosunun bagli oldugu linki ayarlayamadim. Link servo hareketinde yamuluyor ,bukuluyor tahminime gore servo kolu yada link uyumsuz. Ben ilgilenemedigim ve pekte anlamadigim icin satmaya karar verdim, dfc isine cevirme ve montaj kisminida zaten baskasina yaptirmistim. Modeli alacak arkadasin sadece o kismi ayarlamasi gerekecek. Resimlerde optima 7 kanal alici modele dahil degildir onu kumanda ile birlikte satacagim.
Kit orjinal Align Trex 450 sport V1 modelidir, kayis aktarmalidir. Yukarida saydigim elektroniklerin hepsi sifirdir hic ucus yapmamistir. Sadece towerpro 40a esc 2. eldir. Sifir olan motor,tarot kafa, unite ,cylic ve kuyruk servosu fiyati 400 tl yi gecmektedir. Uzerinde Carbon fiber 3d pal vardir. Orjinal cannopy sinde resimde goruldugu uzere catlak vardir ancak ucusa engel degildir. Yedek olarak resimde gorulen 2 adet ahsap pal, servo kollari ,vidalar, 1 adet ana disli ,Arttech marka 2 adet inis takimi ,2 adet kuyruk pali vardir.

Fiyat olarak 550 tl istiyorum zaten 3d paller arti elektronik 460 tl yapiyor, yaptigim masraftan daha dusuk fiyata satiyorum kargo aliciya aittir.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...