- Web sitesi
- www.facebook.com
- İlgi Alanı
- Heli
Herkese selam ,
Servolar boşa çıktığı için satılıktır
Servoları TSA nitro modelimde kullandım, servolar çok pistir , modele taktığınızda havada ip gibi durmasını sağlamaz, hareketlere girmenizde çok zorlandırır , tic-toc falan hayatta yapamazsanız, işe yarayacak servolar değildir :islik: o yüzden UZUN süre kullandım ve memnun kaldım
1 tane 610 servonun ball linki dönerken etiketini çizmiş, sonradan fark ettim. Kozmetikde biraz sıkıntı çıkarmış
Fiyat : 3 tane Align DS610 ve 1 tane Align DS650 kuyruk servosu için toplam 400 TL istiyorum.
FOTOĞRAFLAR;
Çok fazla video bulamadım, rodaj esnasında çektiğim bir video
Benzer servolar ile ilgili Emre kardeşimin aynı model üzerindeki performansı ;
SCORPION BACKUP GUARD
Elimde 2 adet vardır, bunlarda boşa çıktığı için satılıktır. Paketin içerisinden çıkmayan ''Şarj Kablosu'' hediyemdir. Şarjı kolay kolay bitmiyor ama bitebilir diye yedek olarak almıştım, hediye edeceğim.
Adet fiyatı; 80 TL
Servolar boşa çıktığı için satılıktır
Servoları TSA nitro modelimde kullandım, servolar çok pistir , modele taktığınızda havada ip gibi durmasını sağlamaz, hareketlere girmenizde çok zorlandırır , tic-toc falan hayatta yapamazsanız, işe yarayacak servolar değildir :islik: o yüzden UZUN süre kullandım ve memnun kaldım
1 tane 610 servonun ball linki dönerken etiketini çizmiş, sonradan fark ettim. Kozmetikde biraz sıkıntı çıkarmış
Fiyat : 3 tane Align DS610 ve 1 tane Align DS650 kuyruk servosu için toplam 400 TL istiyorum.
FOTOĞRAFLAR;
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Çok fazla video bulamadım, rodaj esnasında çektiğim bir video
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Benzer servolar ile ilgili Emre kardeşimin aynı model üzerindeki performansı ;
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
SCORPION BACKUP GUARD
Elimde 2 adet vardır, bunlarda boşa çıktığı için satılıktır. Paketin içerisinden çıkmayan ''Şarj Kablosu'' hediyemdir. Şarjı kolay kolay bitmiyor ama bitebilir diye yedek olarak almıştım, hediye edeceğim.
Adet fiyatı; 80 TL