[Satılık]: 6s gensace 1600mah 40c lipo İKİSİ 150 TL KALMASIN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kemalcan

Çalışkan Uye
Merhaba arkadaşlar elimde iki adet yeni aldığım gens ace 160 mah 40 c 6 s iki adet lipo vardır.
Şu anda 450 sınıfı kullanmayı düşünmediğim için elimde çürüyüp gitmesin ihtiyacı olanın işine yarasın.
Ben gaui x 3 te kullandım x 3 e sığarmı diye düşünmeyin rahatlıkla sığıyo 10 uçuş anca yapmışımdır çizik patlak yıpranma yoktur dediğim gibi zaten az kullanılmıştır rodajları düzgün biçimde yapılmıştır.

Fiyat olarak ikisine 200 lira istemekteyim pilot tr de adedi 160 civarındadır pillerde en ufak bi sıkıntı görürseniz iade alırım.
Veya helikopterinize takar uçurursunuz hoşunuza giderse alırsınız ücretini ondan sonra yatırırsınız.
Uçlarında t konnektör takılıdır.
SATILMIŞTIR ALAN ARKADAŞA HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE KULLANSIN.
KONU İPTAL EDİLEBİLİR. SAYGILAR.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Mikado mini v bar SATILMIŞTIR

gaui x 3 ümde kullanıyodum hiçbir sorunu sıkıntısı yoktur uçuş videoları youtubeda vardır. Dediğim gibi şuanda 450 sınıfı düşünmediğim için elimde boş boş durmasın ihtiyacı olan birine yarasın 100 tl ye pro versiyonu yüklenmiştir.
Lipolar gibi ünitemde iade garantilidir en ufak bi sorun var derseniz iade alırım. Veya takar uçarsınız hoşunuza giderse ücretini ondan sonra yatırırsınız.
istediğim fiyat 200 tl dir.

Whatsapp tan detaylı fotoğraf ta gönderebilirim.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.

kemal Katırcı ; 0530 120 14 00

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...