[Satılık]:2 Adet V977 model micro Modellerim Nakit İhtiyaçtan Dolayı Satılıktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

resimleri ekledim arkadaslar ıkısını alana 325 e bırakırım.

Arkadaslar fiyat günceldir.

Paypal üzerinden ödeme yapabiliyor muyuz?

aguaxman' Alıntı:
Paypal üzerinden ödeme yapabiliyor muyuz?

paypal hesabım var ama oradan odemeyi almam 4-5 gunu buluyor bana carsamba gunune kadar lazım nakit.

977 n sorunsuzsa 150 liraya verirsen birini alırım ama heli elime geçtiği zaman paranı hesabına yatırırım yanlıs anlasılma olmasın son aldıgım trex 450 de bir sürü sorunla ve adeta hurda bi heli ile karsılaştım kontrol etmeden para vermem
elimde 911 ucuramadıgım trex 450 ve blade nano cpx var 977 yi sırf hem 4 hemde 6 kanal kullnıldıgı için almak istiyorum belkı ögrenmeme katkısı olur
resimlerde gördüğüm yedekleride iki heliye ortak paylaştırıp payıma düşeni gönderirsin

murat özkan' Alıntı:
977 n sorunsuzsa 150 liraya verirsen birini alırım ama heli elime geçtiği zaman paranı hesabına yatırırım yanlıs anlasılma olmasın son aldıgım trex 450 de bir sürü sorunla ve adeta hurda bi heli ile karsılaştım kontrol etmeden para vermem
elimde 911 ucuramadıgım trex 450 ve blade nano cpx var 977 yi sırf hem 4 hemde 6 kanal kullnıldıgı için almak istiyorum belkı ögrenmeme katkısı olur
resimlerde gördüğüm yedekleride iki heliye ortak paylaştırıp payıma düşeni gönderirsin

malesef pazarlık yapmıyorum. ilginiz için teşekkür ederim

Sercan ADAK' Alıntı:
malesef pazarlık yapmıyorum. ilginiz için teşekkür ederim

ben tesekkur ederim bende bazı sebeplerden 2. el ürüne karşıyım umarım önceki mesajımda bi yanlıs anlaşılma olmamıstır

murat özkan' Alıntı:
ben tesekkur ederim bende bazı sebeplerden 2. el ürüne karşıyım umarım önceki mesajımda bi yanlıs anlaşılma olmamıstır

yok nedemek tesekkurler.

ürünun bırı forumdan Emre KARADENİZ arkadasımıza satılmıştır. Kendısıne teşşekur ederım

Ürünler Satılmıştır. Yetkili Abilerimiz Konuyu Kilitleyebilir.

ilgilenen herkeze teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...