230S almayı düşündüğümden dolayı modelimi satmaya karar verdim. Uçuşunda en ufak bir problem yoktur. Beğenilmemesi durumunda iadesi mevcuttur
Microbrain ve satelliteli dahil,Full metal kafa,ön dişliler metal, kuyruğun girdiği kısım metal (
4 adet xtreme productıon 50C lipo pil ... Performanslarından %1 şüphe duyarsanız iade alırım.
1 adet optipower lipo durumu gayet iyi.
1 adet overlander durumu iyi ama şişik.
1 adet orijinal liposu.. Havada 2 kez güç kestiğinden dolayı uzun zamandır kullanmıyorum.
1 adet sıfır cyciling servo, yanında 3 takım yedek dişlisi
kuyruk servosunun dişlisi ve soketi eksik. Devresindeki temassızlığı tamir etmiştim. Çalışıyor.
Resimde görünmeyen orijinal iniş takımı ve kırım canopyside mevcut. Resimde görünen tüm yedeklerle...
Helinin tail fininde ufak bir çatlak var.Birde iniş takımı onarılmış. Tail supportun biri kırık olduğundan tail supportları kullanmıyorum. Hesapladığınız takdirde upgradelerin 200 dolar yedeklerinde 80-90 dolar olduğunu görürsünüz.
Hepsi için istediğim fiyat 1000 tl dir.
Microbrain ve satelliteli dahil,Full metal kafa,ön dişliler metal, kuyruğun girdiği kısım metal (
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
), tork tube da metal uçlu killer sistem var (
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
) kuyruk kısmınında yarısı, helinin alt tablası metaldir. 4 adet xtreme productıon 50C lipo pil ... Performanslarından %1 şüphe duyarsanız iade alırım.
1 adet optipower lipo durumu gayet iyi.
1 adet overlander durumu iyi ama şişik.
1 adet orijinal liposu.. Havada 2 kez güç kestiğinden dolayı uzun zamandır kullanmıyorum.
1 adet sıfır cyciling servo, yanında 3 takım yedek dişlisi
kuyruk servosunun dişlisi ve soketi eksik. Devresindeki temassızlığı tamir etmiştim. Çalışıyor.
Resimde görünmeyen orijinal iniş takımı ve kırım canopyside mevcut. Resimde görünen tüm yedeklerle...
Helinin tail fininde ufak bir çatlak var.Birde iniş takımı onarılmış. Tail supportun biri kırık olduğundan tail supportları kullanmıyorum. Hesapladığınız takdirde upgradelerin 200 dolar yedeklerinde 80-90 dolar olduğunu görürsünüz.
Hepsi için istediğim fiyat 1000 tl dir.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol