Arkadaşlar bugüne kadar araba aküsünden lipo pillerime şarj ihtiyacım olmadı (genelde uçtuğum kendi arazimde ev ve elektrik olması sebebiyle). Ama bu yıl diğer şehirlerdeki arkadaşlarla ara ara buluşmalara katılmayı hedeflediğimden dolayı araba aküsünden şarj aletine bağlantı aparatı araştırmaya başladım ve iyi birşey olsun istedim.
Aslında Cellpro Powerlab'ın böyle bir adaptörü var.
Ama ben nette araştırırken Ebay'de bu ürüne rastladım.
Bu ürün hoşuma gittiği için sipariş vermeyi düşünüyorum. Tek olumsuz yönü EC5 soketin female olması, ama satıcıya yazıp male olarak değiştirebilirmi soracağım. Değişmezsede kendim değiştiririm.
Bu ürün ayrıca marşı basmayan araç akülerini lipo pil ile takviye eden arkadaşlar için biçilmiş kaftan.
Aslında Cellpro Powerlab'ın böyle bir adaptörü var.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
14.95 $ + kargo 7.00$ = 21.95 $Ama ben nette araştırırken Ebay'de bu ürüne rastladım.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Free shipping 9.99 $Bu ürün hoşuma gittiği için sipariş vermeyi düşünüyorum. Tek olumsuz yönü EC5 soketin female olması, ama satıcıya yazıp male olarak değiştirebilirmi soracağım. Değişmezsede kendim değiştiririm.
Bu ürün ayrıca marşı basmayan araç akülerini lipo pil ile takviye eden arkadaşlar için biçilmiş kaftan.