2 gün önce 2 adet pil alayım dedim sanal pazardan alımı yaptım cup hesaptan parayı çektiler ama sonrasında ödeme onaylanmadı diye mesaj çektiler ama gel görki ortada ne para var nede ürün buda sanal pazarın yapyıgı açıklamalar
06/01/2016 16:27:18 merhabalar
Sayın Gökhan cünlü,
An itibariyle banka entegrasyonlarında yaşamakta olduğumuz problemler doğrultusunda ödeme işlemlerine onay verilememektedir. Problemin giderilmesi halinde işlemlere normal seyrinde devam edilebilecektir.
İptal edilen işlemlerin iade en kısa zaman içerisinde gerçekleştirilecektir.
Bilginize sunarız.
Saygılarımızla,
SanalPazar
Aldığınız yanıt yeterince bilgilendirici / çözüm sağlayıcı oldu mu? Evet Hayır Kısmen
Bartender09
06/01/2016 16:08:15 merhabalar
yukarda belirtmiş oldugum sipariş ve ürün kodunda belirtilen ürünü aldım fakat ödemeniz iptal edilmiştir dendi fakat hesabımdan ücreti düşüldü ve halen geri hesabıma yatmadıı ne zaman yatar saygılarr
06/01/2016 16:27:18 merhabalar
Sayın Gökhan cünlü,
An itibariyle banka entegrasyonlarında yaşamakta olduğumuz problemler doğrultusunda ödeme işlemlerine onay verilememektedir. Problemin giderilmesi halinde işlemlere normal seyrinde devam edilebilecektir.
İptal edilen işlemlerin iade en kısa zaman içerisinde gerçekleştirilecektir.
Bilginize sunarız.
Saygılarımızla,
SanalPazar
Aldığınız yanıt yeterince bilgilendirici / çözüm sağlayıcı oldu mu? Evet Hayır Kısmen
Bartender09
06/01/2016 16:08:15 merhabalar
yukarda belirtmiş oldugum sipariş ve ürün kodunda belirtilen ürünü aldım fakat ödemeniz iptal edilmiştir dendi fakat hesabımdan ücreti düşüldü ve halen geri hesabıma yatmadıı ne zaman yatar saygılarr