Samsun'dan Herkese selamlar

iyihalil

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Selamlar Ben Halil İbrahim GÜL. Samsun da yaşıyorum 43 yaşındayım. Yaklaşık3 aydır bu konulara ilgi duymaya başladım. Multicopter ile FPV uçuşu yapmak istiyorum. Varmak istediğim nokta uzun mesafeler 20-30 km uçabilmek. Henüz emekleme bile değil sürünme safhasında olduğumu ancak çok çabuk yolalabileceğimi biliyorum. Teknik, Ekipman ve yedekparça konusunda yardım alabileceğimi düşündüğüm rckolik e şimdiden teşekkür ediyorum.

Şuana kadar bir f450 multikopter topladım ama parçaların kalitesi konusunda yaşadığım sıkıntılar dolayısı ile birkaç kez kırıma uğradım.

f450 gövde ( Aliexpress den)
angel 2212 980 motor ( Aliexpress den)
smonk yüklü markasız esc ler ( Aliexpress den)
CC3D kontrol kartı ( Aliexpress den)
Turnigy 9x kumanda(Hobiking den)

Herkese selamlar

Öncelikle aramıza hosgeldiniz Halil Bey :thumbup:

Bahsettiğiniz 20-30 km mesafeler ciddi mesafelerdir. İnşallah sabırla gerekli her türlü bilgi ve pilotajı elde edip, hayal ettiğiniz mesafelere ulaşabilirsiniz, keyifli forumlar %p

Herkese selamlar

Halil ibrahim bey foruma hoşgeldiniz mehmet abimizin dediği gibi 20 30 km mesafe çok ciddi mesafeler yanlız yapılamaz diye bir şey tabiki yok %p ancak bu tarz mesafelere sky walker tarzı uçaklar ile daha rahat gidebilirsiniz lakin quadlar bu konuda size yetersiz gelecektir

uçağın bir kaç örnek resmi :

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Herkese selamlar

Hoşgeldiniz Halil Bey,

Hedefinizi büyük koymuşsunuz, umarım en kısa zamanda ulaşırsınız.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Herkese selamlar

Hoşgeldiniz Halil bey. İstediğiniz mesafede uçuş için quadlar yerine Recep bey'in belirttiği modeller çok daha doğru olur. Kolay gelsin