Samet Trabzon'dan yeni hobidaş...

Samet UZUN

Yeni Uye
İlgi Alanı
Uçak
Selamlar Değerli Hobidaşlar,

Uzun yıllar sonra, bir rc uçak ile hobiye tekrar dönüş yaptım. Sizlerin de tecrübelerinizden faydalanmayı, ileriki kuşaklara bu tecrübeleri aktarmayı planlayan biri olarak, bu namahdut platformda ben de varım diyorum.

Adınız / Soyadınız
Samet UZUN
Nereden Katılıyorsunuz
Trabzon
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
2012
Sümer hocam ne bileyim çıkıverdi öyle sınırsız anlamında ?? haşmetlim diye devam edesi geliyor insanın haklısınız ? hepinize tekrar teşekkür ediyorum, Türkiye'de böyle aktif bir platform olduğunu bilmemek kendi adıma üzücü... Artık sabaağa gadar burdayız ?️?️ ?

Sümer hocam ne bileyim çıkıverdi öyle sınırsız anlamında ?? haşmetlim diye devam edesi geliyor insanın haklısınız ? hepinize tekrar teşekkür ediyorum, Türkiye'de böyle aktif bir platform olduğunu bilmemek kendi adıma üzücü... Artık sabaağa gadar burdayız ?? ?
Biz hep buradayız, bekleriz. :) Trabzon Merkez mi?

Deniz hocam şimdi niye öyle dediniz ki ? endişelenmeli miyim ?? hocam ikamet Medikal park stadyum yakınları Akçaabat. Ama işim merkezde. Havalimanı daha doğrusu

Gugudali değil de Akçaabatli iş görür mü valla ben bişey yapmadım ? kimseyi tanımıyorum nereye düştüm ben burası neresi ? ?
World wide hobi forumu bu Samet Bey . Taaa Guguda'dan Newyork'a , Muscat'tan Kıbrıs'a kadar bi dolu çılgın var bu forumda . En normali de @Sumer Yamaner Abimizdir . İyi yere düştün yazmış düşün işte:coolxf: . Düşmek nasıl iyi oluyorsa artıkkk !! :lol::lol:

World wide hobi forumu bu Samet Bey . Taaa Guguda'dan Newyork'a , Muscat'tan Kıbrıs'a kadar bi dolu çılgın var bu forumda . En normali de @Sumer Yamaner Abimizdir . İyi yere düştün yazmış düşün işte:coolxf: . Düşmek nasıl iyi oluyorsa artıkkk !! :lol::lol:
En normal diil tek normalim ben. Hepiniz sıyrıksınız! :D :p :D