Sakarya'dan Selamlar

Cihan CANBAZ

Yeni Uye
İlgi Alanı
Heli
Merhaba arkadaşlar,

5 yıl sonra dan tekrar gelen rc helikopter hevesim sonucunda araştırarak bu foruma ulaştım. Araştırdığım kadarıyla Sakarya'da bu hobi ile uğraşan bir kitle yok, tabiki vardır ama en azından bir topluluk ve internette bir izi yok.

Foruma katılmaktaki amacım bu eğlenceli hobiye tekrar adım atmak. Daha öncelerindeki hevesim v911 hazır modeli uçurmaktı. Geçenlerde standart dronelardan kullandım. Yön ve kontrol duygularımı kaybetmediği anladım. Yaş ilerleyip evli barklı olunca da bu hevesi zor bir oyuncak kullanmaktan öte bir hobi olarak yapmak istiyorum. Bu sefer en başından, gerçek bir heli modeli ağırdan alarak, simulatör çalışarak, parçalarını kendim toplamak, ayarlamak ve uçurmak istiyorum. Sitenin yeni başlayanlar bölümünü takip edeceğim. Ama bu konuda Sakarya'da kimler vardır, kimler beni yönlendirebilir, uçuşlarına çağırabilir, gaz verebilir :)

Adınız / Soyadınız
Cihan CANBAZ
Nereden Katılıyorsunuz
SAKARYA
İlgilendiğiniz Model
Helikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
5 sene kadar önce V911 modeli ile 1 sene
An itibariyle ************ için pazarlık aşamasındayım @Mehmet Kucuksari abi :D yakın zamanda kendimle değil modelimlede aktif olacağım inşallah :D

Bu arada hoşgeldiniz forumumuza Cihan bey :)

Son düzenleme:
Hızlı dönüşünüz için çok teşekkür ederim hocam hoşbulduk...
Ali hocam tanışmak isterim sizle, özel mesajdan yazıyorum. Sakarya'da bir elin parmakları kadar değiliz galiba :D

• Beğen
Tepkiler: Ali Haydar GÖK