sagetech uav xps-tr transponders

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

raven

Yeni Uye
ürün amerikan olup sıfır kutusundadır.5720 usd liste fiyatı.fotoğraf boyutu çok yüksek pixel olduğundan sisteme yükleyemedim dileyen arkadaşa mail olarak atabilirim.

detaylı bilgi;
detaylı videosu

fiyat;1500 usd.

XPS-TR Modu ADS-B Çıkışı ile Transponder

XPS-TR, ADS-B Çıkışı yayın teknolojisini içeren bir Mod S transponderidir.Hafif, kompakt transponderimizi UAV'ye yerleştirmek, yerini belirlemek için sürekli bir araç ekleyerek uçağın uçuş güvenliğini artıracaktır.

Özellikler

Alma Hassasiyeti: -74 dBm +/- 3 dB
İletim Gücü: 250W nominal
Besleme Gerilimi: 10-32 V
Güç Tüketimi: 8 watt tipik, 14 watt maksimum, <1 watt bekleme
Boyutlar: 89 x 46 x 18 mm (3,5 x 1,8 x 0,7 inç)
Kütle: 100 g (3.53 oz)

Değerli dostum bu nedir anlayamadım. Bunu sen ne için aldın ve 10. iletinde neden satıyorsun.

İletim gücü 250 watt yani ciddi bir değer. Türkiye'de bunun kullanılması yasal mı ?

Açıkcası affına sığınarak biraz rahasızlık duyduğumu dile getirmek isterim.

Ali Bülent MESGUTLU' Alıntı:
Değerli dostum bu nedir anlayamadım. Bunu sen ne için aldın ve 10. iletinde neden satıyorsun.

İletim gücü 250 watt yani ciddi bir değer. Türkiye'de bunun kullanılması yasal mı ?

Açıkcası affına sığınarak biraz rahasızlık duyduğumu dile getirmek isterim.

ali bey iyi akşamlar.öncelikle 1 sorunuza cevap vermek gerekir ise forumda bu bölüm alım satım yeri,bu sorunuza pek anlam veremedim?
2 sorunuza gelince yasal olmayan bir şeyi burada satacak kadar aptal bir insan değilim.rahatsızlık duyulacak bir durum olduğunu sanmıyorum sonuçta silah satmıyorum firma belli marka belli ürünün ne işe yaradığı belli....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...