rusyadan selamlar

Rasheed

throttle ı ittiğinde aldığın zevk paha biçilemez)
Adı : Güney
Soyadı :Ünsal
Nereden : ankara/ niznhiy novgorod
Mesleği :öğrenci
Hangi RC Model : wl v262 / quanum nova-cheerson cx20
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: yeni başlangıç
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : google aramada

herkese selamlar ! 1 gün önce cheerson cx-20 aldım ve ilk uçuşta problem yaşadığım için, tecrübeli arkadaşlardan yardım almak için üye oldum.

rusyadan selamlar

Aramıza Hosgeldin Güney. Modelin hayırlı olsun ama anladığım kadarı ile problemli ve zor bir modeli tercih ermişsin. Umarım aşağıdaki konu sana az da olsa yardımcı olur ...

https://www.rckolik.com/urun-cheerson-cx20-urun-incelemesi-t6345.0.html

Sent from my iPhone using Tapatalk

rusyadan selamlar

Güney hoşgeldin keyifli forumlar :saygilar:

rusyadan selamlar

Hoşgeldiniz Güney bey. Aldığınız model ne yazık ki müşterisine çile çektiren nadir modellerden biri. Ama artık bu güzel foruma üye olduğunuza göre artık böyle yanlış modelleri almayacağınızdan eminim. İyi eğlenceler :RCKolik:

rusyadan selamlar

Hoşgeldin keyifli forumlar

rusyadan selamlar

Herkese teşekkür ederim! öncellikle bu quadcopteri vaadettiklerine ve fiyatına bakarak aldım bayada kullanıcı yorumu okudum dji phantom 1 den hiç bir farkı yok da diyen vardı ,bu alet beni deli etti diyende vardı, açıkcası şansımı denedim 260 dolarlık bir kura çektim )) şu anda 25-30 metreden sonra kumandada gecikme sorunu oluyor onun dışında bir sorunu yok, dji fc40 wifi kamerası kullanıyorum ve 2.4 ghz frekansda çalışıyor cheersonun kumandasıda 2.4 ghz frekans, acaba parazit yapıyor olabilir mi? kamerayı çıkartıp deneyeceğim denedikten sonra sonucu yazarım.

rusyadan selamlar

Hoşgeldiniz keyifli forumlar.