Rize den selamlar.

ibrhmerkn

Yeni Uye
Adı : İBRAHİM
Soyadı : ERKAN
Nereden : RİZE
Mesleği : Adalet bakanlığı Bilgi İşlem Uzmanlığı, Müzisyen
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Araba) :
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: Tecrübesiz
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Araştırma yaparken gördüm
Kullandığım Modeller : araba olarak Sakura d3, d4. Heli olarak ilk ve tek modelim 2 gün önce edinmiş olduğum olduğum v977 :)

Merhabalar abilerim arkadaşlarım ve kardeşlerim öncelikle 2 gündür 1 hafta önce merak saldığım heli işi ile ilgili bana lazım olabilecek bir çok bölümü okudum çok çok ta faydalı oldu diyebilirim ancak araba işinde her ne kadar tecrübeli olsam da bu bambaşka bir olay öğrenecek çok şeyimiz var ancak ben rc araçların kullanması kadar toplanması olayından da fazlasıyla zevk alan birisiyim umarım şu kullanma olayını çözdükten sonra sizinde tavsiyeleriniz ile güzel bir modeli herşeyiyle sıfırdan toplamayı planlıyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkürler. :) :) :saygilar:

Rize den selamlar.

Foruma hoş geldiniz. Forumu okuduysanız 6 kanal helinin similatör çalışmadan uçurulmaması gerektiğini zaten biliyorsunuz.
Umarım kısa zamanda güzel bir model toplarsınız.

Rize den selamlar.

İbrahim foruma hoşgeldin.
Ben de hem rc offroad/onroad araba hem de rc heli ile devam ediyorum şuan. Ama dediğin gibi heli çok başka.
Hatta şunu diyebilirim BAMBAŞKA %p
Yakında sende benim gibi rc arabalarını satışa çıkarırsın. ;D
Keyifli forumlar dilerim. . .

Rize den selamlar.

Teşekkürler arkadaşlar. Sim olmadan kullanmamak gerektiği konusu aklımda ancak sabırsız bir insan olmam vesilesiyle 4ch da olsa, daha terimlerini bilmesem de dünden bugüne modelin stabilite ayarlarını yapmayı ve bir pil boyunca iç mekanda havada tutmayı kaza yapmadan başarabildim tabi asıl beklediğim olay bugün çabucak aldığım thk kumanda geldiğinde yapmaya çalışacağım 3d manevralar ( sim de ) bakalım :) :saygilar:

Rize den selamlar.

vay topragım gelmiş hoş gelmiş :) bende rizeliyim ibrahim kardeşim inşallah en yakın zamanda görüşürüz :saygilar:

Rize den selamlar.

fatih cebir' Alıntı:
vay topragım gelmiş hoş gelmiş :) bende rizeliyim ibrahim kardeşim inşallah en yakın zamanda görüşürüz :saygilar:

Ne yalan söyleyeyim yalnız olmadığımı bilmek bir rizeli olarak mutlu etti beni abi :)

Rize den selamlar.

Hoş geldin kardeşim bulabileceğin en güzel platformdasın rckolik ve karadeniz ekibi olarak herzaman yanındayız buluşmalarımıza bekleriz

Rize den selamlar.

Hoş geldin İbrahim Kardeşim...Ara sıra eski stadın orda yalnız başıma uçuşlar yapıyorum... Haberleşirsek beraber uçarız %p

Rize den selamlar.

Çok teşekkür ediyorum cevap veren herkese gerçekten de konularda sıklıkla okuduğum gibi sıcak bir aile ortamı gördüm uzun yıllar forumlardan uzak kalmış birisi olarak. Karadeniz ekibine katılmak için elimden geldiği kadar hızlı bir acemilik süresi geçirmeyi planlıyorum Rc işinde ve teknik kısımlarda hiçbir sorun yaşamayacağıma eminim ama kullanımda bayağı bir pratiğe ihtiyacım olacak hayırlısı artık :)

Rize den selamlar.

oguzhannn' Alıntı:
Hoş geldin İbrahim Kardeşim...Ara sıra eski stadın orda yalnız başıma uçuşlar yapıyorum... Haberleşirsek beraber uçarız %p
Eğer pilotaj seviyemi hatrı sayılır bir yere getirebilirsem ve şu minik v977 dışında güzel bir modeli toplamayı başarırsam o zaman evimin karşısı olan eski stadın orada uçururuz beraber kardeşim :)