Mehmet Çalış Yeni Uye Katılım 16 May 2018 Mesajlar 29 Tepkime puanı 42 Yaş 38 Konum Afyonkarahisar İlgi Alanı Uçak 18 May 2018 #1 Real Flight G4 simülatör kullanıyorum fakat bazı uçaklar gövde üzerinde kalıyor ve iniş takımları yok. Sebebi nedir acaba.. Teşekkürler..
Real Flight G4 simülatör kullanıyorum fakat bazı uçaklar gövde üzerinde kalıyor ve iniş takımları yok. Sebebi nedir acaba.. Teşekkürler..
L Levent Suberk Tecrübeli Uye Katılım 14 Eyl 2016 Mesajlar 1,489 Tepkime puanı 2,321 Konum Türkiye İlgi Alanı Hepsi 18 May 2018 #2 İniş takımı tuşuna basınca iniş takımının çıkması gerekiyor. Simülatörler hakkında bilgim pek yok. Aklıma yalnızca bu geliyor.
İniş takımı tuşuna basınca iniş takımının çıkması gerekiyor. Simülatörler hakkında bilgim pek yok. Aklıma yalnızca bu geliyor.
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,806 Tepkime puanı 43,723 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 18 May 2018 #3 mehmet çalış' Alıntı: Real Flight G4 simülatör kullanıyorum fakat bazı uçaklar gövde üzerinde kalıyor ve iniş takımları yok. Sebebi nedir acaba.. Teşekkürler.. Genişletmek için tıkla ... Şu mesajda gösterilen klavye kısa yol ayarını yaptınız mı peki ? Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
mehmet çalış' Alıntı: Real Flight G4 simülatör kullanıyorum fakat bazı uçaklar gövde üzerinde kalıyor ve iniş takımları yok. Sebebi nedir acaba.. Teşekkürler.. Genişletmek için tıkla ... Şu mesajda gösterilen klavye kısa yol ayarını yaptınız mı peki ? Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Tamer Öztürk Kıdemli Uye Katılım 23 Ağu 2015 Mesajlar 2,382 Tepkime puanı 1,783 Yaş 29 Konum Gazimağusa/KKTC İlgi Alanı Uçak 18 May 2018 #4 Mehmet bey merhaba.İniş takımınız kapalı sanıyorum.Yanılmıyorsam Ctrl+G kısayolu ile açıp kapatıyorduk.Deneyip sonucu bildirir misiniz rica etsem?
Mehmet bey merhaba.İniş takımınız kapalı sanıyorum.Yanılmıyorsam Ctrl+G kısayolu ile açıp kapatıyorduk.Deneyip sonucu bildirir misiniz rica etsem?
Mehmet Çalış Yeni Uye Katılım 16 May 2018 Mesajlar 29 Tepkime puanı 42 Yaş 38 Konum Afyonkarahisar İlgi Alanı Uçak 19 May 2018 #5 TAMER ÖZTÜRK' Alıntı: Mehmet bey merhaba.İniş takımınız kapalı sanıyorum.Yanılmıyorsam Ctrl+G kısayolu ile açıp kapatıyorduk.Deneyip sonucu bildirir misiniz rica etsem? Genişletmek için tıkla ... Hay Allah razı olsun hocam Crtl + G işe yaradı Teşekkür ederim.. Tepkiler: Tamer Öztürk
TAMER ÖZTÜRK' Alıntı: Mehmet bey merhaba.İniş takımınız kapalı sanıyorum.Yanılmıyorsam Ctrl+G kısayolu ile açıp kapatıyorduk.Deneyip sonucu bildirir misiniz rica etsem? Genişletmek için tıkla ... Hay Allah razı olsun hocam Crtl + G işe yaradı Teşekkür ederim..
Tamer Öztürk Kıdemli Uye Katılım 23 Ağu 2015 Mesajlar 2,382 Tepkime puanı 1,783 Yaş 29 Konum Gazimağusa/KKTC İlgi Alanı Uçak 19 May 2018 #6 mehmet çalış' Alıntı: Hay Allah razı olsun hocam Crtl + G işe yaradı Teşekkür ederim.. Genişletmek için tıkla ... Sizden de Allah razı olsun hocam.CTRL+F de Flapları açıp kapatmaya yarıyordu.Hayırlı ramazanlar.
mehmet çalış' Alıntı: Hay Allah razı olsun hocam Crtl + G işe yaradı Teşekkür ederim.. Genişletmek için tıkla ... Sizden de Allah razı olsun hocam.CTRL+F de Flapları açıp kapatmaya yarıyordu.Hayırlı ramazanlar.
Mehmet Çalış Yeni Uye Katılım 16 May 2018 Mesajlar 29 Tepkime puanı 42 Yaş 38 Konum Afyonkarahisar İlgi Alanı Uçak 19 May 2018 #7 TAMER ÖZTÜRK' Alıntı: Sizden de Allah razı olsun hocam.CTRL+F de Flapları açıp kapatmaya yarıyordu.Hayırlı ramazanlar. Genişletmek için tıkla ... Aynen Tamer hocam teşekkür ederim.. Hayırlı Ramazanlar..
TAMER ÖZTÜRK' Alıntı: Sizden de Allah razı olsun hocam.CTRL+F de Flapları açıp kapatmaya yarıyordu.Hayırlı ramazanlar. Genişletmek için tıkla ... Aynen Tamer hocam teşekkür ederim.. Hayırlı Ramazanlar..
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,806 Tepkime puanı 43,723 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 19 May 2018 #8 Arkadaşlar bunları izlemeye gerek yok İstediğimiz şekilde biz ayarlayabiliriz zaten. Bakınız aşağıdaki EMU sayfasına Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Mehmet Çalış
Arkadaşlar bunları izlemeye gerek yok İstediğimiz şekilde biz ayarlayabiliriz zaten. Bakınız aşağıdaki EMU sayfasına Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol