rc uçak hobisi için ekip

umut cara

Yeni Uye
Yasaklı
İlgi Alanı
Hepsi
rc uçak hobisine yeni başladım.Bu işi bir ekip ile yapmak istiyorum.İstanbulda yaşayan arkadaşlar varsa lütfen cevap verirse sevinirim(uçak bilgim vardır )

Adınız / Soyadınız
umut cara
Nereden Katılıyorsunuz
istanbul
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
yok
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
İstanbul'da resmi bir kulüp dışında uçak uçurmak çok zor. Kulüpler de maliyetli tabii. Avrupa yakasında Hezarfen RC var, Ukmuk var. Anadolu yakasında IMUK ve hemen yanında bir ekip daha var. Bunlar benim bildiklerim.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
İstanbul'da resmi bir kulüp dışında uçak uçurmak çok zor. Kulüpler de maliyetli tabii. Avrupa yakasında Hezarfen RC var, Ukmuk var. Anadolu yakasında IMUK ve hemen yanında bir ekip daha var. Bunlar benim bildiklerim.
Hocam kulüpler dışından uçurmak zor neden dediniz. İstanbula hayatımda bir kere gittim ortam nedir ne değildir bilmiyorum ama boş bir tarla arazide falan uçurulmuyor mu

Hocam kulüpler dışından uçurmak zor neden dediniz. İstanbula hayatımda bir kere gittim ortam nedir ne değildir bilmiyorum ama boş bir tarla arazide falan uçurulmuyor mu
Boş arazi??? İstanbul'da???

sorum yanlış anlaşıldı galiba :D demek istediğim bir iha tasarımı yapmak istiyorum gönüllü arkadaşlar olursa sevinirim yarışmalara vs de katılırız

sorum yanlış anlaşıldı galiba :D demek istediğim bir iha tasarımı yapmak istiyorum gönüllü arkadaşlar olursa sevinirim yarışmalara vs de katılırız
Sorun yanlış anlaşılmadı. Sen tamamen yanlış sordun.

Ben Sakarya'dayım. Benim de uçak bilgim vardır. Ben de girmek isterim yarışmalara :)

Hatta ne tesadüf. Bugün yaklaşık 2 saat kafamda bir uçağın planını yaptım. Maddiyat elverse de yapsam şu uçağı diye düşündüm.

Daha başlığı görür görmez aklıma geldi ama günahını almayayım dedim. Içeriği okuyunca hobiye meraklı biri demiştimki olmadı.
Tavsiyem direk burada yardım arayacağına sahaya in yukarıda adı verilen pistlere git yüz yüze insanlarla tanış yüz yüze konuşmanın etkisi çok başkadır insanlar sizi daha ciddiye alır. Bu forumun çok eski üye değilim ama o kadar çok iha yapan tasarlamaya çalışan takım kişi gördümki yine ihacı yarışmacı biri gelmiş diyorum çok ayrıntılı bakmıyorum. Öyle üstün körü bakıp geçiyorumki forumdaki çoğu üyede öyle yapıyordur diye düşünüyorum.
Dediğim gibi sahaya in uçakları kendi gözünle incele. Oradaki modelcilerle tanış belki senin ekibine katılamayabilirler ama çok kritik fikirler verebilirler