Rc tek motorlu ucak yapimi

mhdbkr23

Yeni Uye
Merhaba , Hayırlı Bayramlar ben yeni başladım rc yapmaya 3 tane yaptım Üçü de uçmadi :( bana yardımcı olabilir misiniz ?? Çizim yada maket göndere bilir misiniz kolay yapabilmem için

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mhdbkr23' Alıntı:
Merhaba , Hayırlı Bayramlar ben yeni başladım rc yapmaya 3 tane yaptım Üçü de uçmadi :( bana yardımcı olabilir misiniz ?? Çizim yada maket göndere bilir misiniz kolay yapabilmem için

Size de hayırlı bayramlar fakat, ne isminiz belli ne cisminiz, neredensiniz ? , elinizde ne ekipman var ? , üye olunca gelen ilk mesajı okuyunuz, ayrıca forumda takma isim kullanmıyoruz ve forumda bütün sorularınızın cevapları mevcut, öncelikle forumu inceleyin, okuyun sonra aklınıza takılanları sorarsanız memnuniyetle yardımcı oluruz. :saygilar: :RCKolik:

Levent Uygun' Alıntı:
Size de hayırlı bayramlar fakat, ne isminiz belli ne cisminiz, neredensiniz ? , elinizde ne ekipman var ? , üye olunca gelen ilk mesajı okuyunuz, ayrıca forumda takma isim kullanmıyoruz ve forumda bütün sorularınızın cevapları mevcut, öncelikle forumu inceleyin, okuyun sonra aklınıza takılanları sorarsanız memnuniyetle yardımcı oluruz. :saygilar: :RCKolik:
Tm abi ben muhammed Elazığ liyim bu işlerle yeni yeni uğraşıyorum elimde 2 servo 3 motor iki tanesi 1100KV bi tanesi 820kv 2 tane esc var 20 ve 25A 2 tane 2200mah lipo pil var

Hoş geldin Muhammed kardeşim. :RCKolik:

Bu konu tam sana göre. ;)

Levent Uygun' Alıntı:
Hoşbulduk abi yardimci olabilir misiniz

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Levent Uygun' Alıntı:

Bu konu tam sana göre. ;)

Yeni fark ettim abi teşekkür ederim

Hem yapımı kolay, hem de elindeki malzemeler ile yapabileceğin ve de uçuşu onaylanmış bir model, daha ne olsun. ;) %p

planı:

Levent Uygun' Alıntı:
Hem yapımı kolay, hem de elindeki malzemeler ile yapabileceğin ve de uçuşu onaylanmış bir model, daha ne olsun. ;) %p

planı:
Teşekkür ederim abi sagol :) abi bunların kanat açıklıgı falan cm olarak yok onu nasıl yapmalıyım

Muhammed BAKIR' Alıntı:
Teşekkür ederim abi sagol :) abi bunların kanat açıklıgı falan cm olarak yok onu nasıl yapmalıyım

Planın üzerinde gerekli bütün ölçüler mevcut(ölçüler milimetre), iyice incele. :)

Bunlarda orijinal çizimleri.

Kaynak:

Levent Uygun' Alıntı:
Planın üzerinde gerekli bütün ölçüler mevcut(ölçüler milimetre), iyice incele. :)

Bunlarda orijinal çizimleri.

Kaynak:
Eyvallah abi sagol :)

Çaylak stabil uçan bir model.Daha önce ben de yapıp uçurmuştum.Kafana takılan yerleri çekinmeden sorabilirsin Muhammed.Kolay gelsin. :)

teşekkür ederim abi sağol

Tamer Öztürk' Alıntı:
Çaylak stabil uçan bir model.Daha önce ben de yapıp uçurmuştum.Kafana takılan yerleri çekinmeden sorabilirsin Muhammed.Kolay gelsin. :)
Merhaba abi , uçak çizimleri ne bakarken birden takıldım üstte abi milimetre cinsinden yazmıştı ama kanatlar 70 yazıyor yani 7 cm mi bi yanlislik olmasın :)

Ölçüler santimetre Muhammed.7cm çok küçük bir boyut.Muhtemelen yazan abin dalgınlıkla yanlış yazmıştır.

Tamer Öztürk' Alıntı:
Ölçüler santimetre Muhammed.7cm çok küçük bir boyut.Muhtemelen yazan abin dalgınlıkla yanlış yazmıştır.
Eyvallah abi peki yaparken hangi malzemeyi kullanmalıyız?