Rc nitro benzinli uçak elektronik bağlanrı

oğuz güven

Yeni Uye
İlgi Alanı
Hepsi
Rc nitro benzinli bir uçak yapıyorum burada esc olmayacağından bağlantılarının nasıl olacağını bilemedim birde motoru nasıl stop edicez bana yardımcı olursanız sevinirim

Glow motor, nitro motor aynı ifade. Özel nitro metan karışımı yakitiyla çalışıyor. Gasser benzinli motor aynı ifade benzinin içine 30da bir yağ koyarak mobiliyet motoru gibi çalışıyor çoğunlukla. Sizin ucaginizin tasarımı , motor u nedir? Tecrübeniz nedir? Resmi tasarımı mevcut mu? Daha önce uçak ucurdunuz mu?
Çok daha fazla detay vermeniz ve çok fazla okuma yapmanız gerekmektedir🤩
Okudukça araştırdıkça sorularınızın çoğuna zaten cevap bulabilirsiniz.
Birde tüm sorularınızı bu konu baslagi altında sormaya çalışın sizin için de kaynak ifade etdin. Forumda çok sayıda kaynak ve döküman bulunmaktadır.
Keyifli forumlar 🤗✋

• Beğen
Tepkiler: Emre Büyükok
Glow motor, nitro motor aynı ifade. Özel nitro metan karışımı yakitiyla çalışıyor. Gasser benzinli motor aynı ifade benzinin içine 30da bir yağ koyarak mobiliyet motoru gibi çalışıyor çoğunlukla. Sizin ucaginizin tasarımı , motor u nedir? Tecrübeniz nedir? Resmi tasarımı mevcut mu? Daha önce uçak ucurdunuz mu?
Çok daha fazla detay vermeniz ve çok fazla okuma yapmanız gerekmektedir🤩
Okudukça araştırdıkça sorularınızın çoğuna zaten cevap bulabilirsiniz.
Birde tüm sorularınızı bu konu baslagi altında sormaya çalışın sizin için de kaynak ifade etdin. Forumda çok sayıda kaynak ve döküman bulunmaktadır.
Keyifli forumlar 🤗✋
Aynen söylediklerine katılıyorum. Nitrometan yakıtlı mı benzin motorlu mu. Sorulan sorular tecrübe konusunda yolun başında izlenimi veriyor. Bence uçağın yapımına bir süre ara verip, tecrübe edilmiş ve yazıya dökülmüş bilgiyi okumak varken kırımla sonuçlanacak sonuca ve hayal kırıklığına gerek yok.

Aslında Glow motor olarak adlandırdığımız motorlar, "Metanol" Türkçe'de ki adıyla Metil Alkol ile çalışan motorlardır.Sadece yanıcılığı ve performansı arttırıp motorun daha kararlı çalışması için %5 - %20 arasında Nitro(Nitrometan) ilave edilir.Islak mendile "Selpak" demek gibi düşünebilirsiniz.Glow yakıtta nitro olmadan da motor çalışır.

• Beğen
Tepkiler: Emre Büyükok