Rasim Öztürk - Tanışma Konusu

Rasim Öztürk

RcFanatik
İlgi Alanı
Heli
Selamlar rckolik ailesi, bilmiyorum daha önce tanışma konusu açtım mı, emin olamadım garanti olsun diye açayım şimdi :)

İsmim Rasim, Eskişehirde ikamet etmekteyim. Havalar ısındı ortam canlansın istiyorum. Buluşma falan olursa haberim olsun :thumbup:

trex450 sport ve v911 vardı elden çıkardım.

şimdi v922 ve Kyosho DRX VE var. araba olur, heli olur olursa bir organizasyon katılmaya gayret gösteririm.

Herkese iyi forumlar :coolxf:

24.11.2015 Güncelleme

Adı : Rasim
Soyadı : Öztürk
Nereden : Eskişehir
Mesleği : Mak.Müh.
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Heli
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: 3-4 Yıl
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Arama motorları-Diğer Forumlar
Kullandığım Model(ler) : Mikado Logo 550sx, Compass Warp

Eskişehir cemaati :)

Az önce kontrol ettim, çok eski bir üyemizsiniz ama tanışma konusu açmamışsınız :laugh: Bu nedenle hosgeldiniz değil de merhaba diyelim ;)

Bir dönem Semih kardeşimiz sayesinde Eskişehir buluşmalarını takip edebiliyorduk ama ne yazık ki epeydir ondan da ses sade çıkmıyor bu aralar :-\

Merhaba Rasim Bey. Belkide özlediğimiz Eskişehir buluşmalarını sizin sayenizde tekrar izleme şansı buluruz. :RCKolik:

Mehmet ve Türker abilerime selamlar,

Foruma ara ara bakıyorum da çok katılamıyorum :laugh: Heliteknik olsun, burası olsun, hobbyrc olsun fırsat buldukça takip ediyorum. (Umarım reklam olmamıştır ama zaten üyelere bakıyorum hep aynı isimler, sıkıntı olmaz herhalde :rolleyes: )

Türker abi ile ufak bir alışverişimiz olmuştu, ne olduğunu hatırlamıyorum şarj aleti belki.

Aslında bir dönem rc araba cemaati gayretli imiş eskişehirde, sonra heves dağılmış... Helide de Gökhan abi, Emre abi, Efe, Mevlüt abi, Hakan... var yani de işte organizasyon yok. Gayret göstereceğiz artık biraz çünkü son yağışlar düşüyor, havalar cayır cayır olacak...

Kocaeli'ye selamlar %p

Rasim Öztürk' Alıntı:
Türker abi ile ufak bir alışverişimiz olmuştu, ne olduğunu hatırlamıyorum şarj aleti belki.
Doğrudur Rasim, sanırım senden 450 çantası almıştım ben. :laugh:

Geçen yine asfalttayım :D

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Rasim Öztürk' Alıntı:
Geçen yine asfalttayım :D
O nasıl bir devir öyle :eek: O tekerleklerin patinaj çekmeden dönebildiği oluyor mu hiç :laugh:

Paylaşım için teşekkürler. :halay:

Geçen yine kaydırıyorum alabildiğine :D

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Teşekkürler Mehmet abi, Türker abi ;) Arada düz gittiğim de oluyor ;D Birkaç değişik video var ikisini yükledim şimdilik... Araç üstü ve tekerlek yanı çekimler de yapmaya çalıştım fakat onlarda açıyı tam ayarlayamamışım. Aracı temizledikten sonra araç üstü kamera için de bazı kontrollerim olacak ;)

Bu arada biten pil zannettik videoda fakat değilmiş.. Üst üste iki pil kullandık arkadaşımla. Aralarda tabi soğumasını bekledik ama biraz patinajlardan biraz sıcak havadan biraz da aralıksız kullanmadan ötürü ısınmış olmalı, kendini korumaya almış model... İkinci pil kısa sürdü biraz o yüzden videoda şaşırdık. Eve geldiğimde baktım 11.20V vardı hala... Diğerini 9.30V lara kadar kullanmıştım. Tek pilde hesaplamadım ama ortalama yarım saat kullanabiliyorum. Yoldan geçen vatandaşların tepkileri güzel, sevimli kediler de denk gelirse arada eğlenceli görüntüler ortaya çıkıyor :coolxf:

Rasim Öztürk' Alıntı:
Bu arada biten pil zannettik videoda fakat değilmiş.. Üst üste iki pil kullandık arkadaşımla. Aralarda tabi soğumasını bekledik ama biraz patinajlardan biraz sıcak havadan biraz da aralıksız kullanmadan ötürü ısınmış olmalı, kendini korumaya almış model...
İşte bu tecrübe oluyor ;) Ama bence gayet iyi bir koruma olmuş, yoksa elektronik aksama farkında olmadan zarar verilebilir %p Hele bir de senin gibi düz gidilmiyorsa :D

helinin var rc arabanın niye simülatörü yok :p nasıl çalışacağız yeni hareketlere :rolleyes:

ben de gittim logitech g27 aldım, biraz da bilgisayar başında kaydıralım ;D

Rasim Öztürk' Alıntı:
helinin var rc arabanın niye simülatörü yok :p nasıl çalışacağız yeni hareketlere :rolleyes:

ben de gittim logitech g27 aldım, biraz da bilgisayar başında kaydıralım ;D
Araba ile ilgim olmadığından bu soru hiç aklıma gelmemişti :laugh: Ama zaten bulduğun çözüm tüm dünyanın uyguladığı çözüm olsa gerek :D

araba için nasıl hareketlerden bahsediyorsunuz ...
rc arabalarda her modelin kendine özgü hareketleri vardır bunları değiştirip geliptirmek ancak upgrade ile mümkün...

ne bileyim ilgilenmek eğlenceli, hata yapma özgürlüğü var... kafana göre takılıyorsun, kaymalar hoplamalar zıplamalar... drifting olayı eğlenceli...

sanırım pist tasarlamalı, en azından markerlarla ve konik plastiklerle pistimsi bir bölge ayarlayıp (trafiğe kapalı alan) ona göre çalışmak gerek. yoksa bir yerden sonra kendini tekrarlamaya başlıyor.