Rasim Öztürk - Hero Member :)

Rasim Öztürk

RcFanatik
İlgi Alanı
Heli
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Evet arkadaşlar, galatasaraydan sonra ben de bir yıldız daha almışım :laugh: Forumun üye olarak eskilerinden olmama rağmen, aktivite olarak son bir yılında varım diyebilirim. Bu bir yıla birçok model, flybarless ünite, tanıtım, kampanya başlıkları sığdırdık...

Daha da önemlisi çok değerli dostluklar, inanılmaz keyifli buluşmalar, sohbetler, muhabbetler... Kocaman bir ailem var :)

Tüm abilerime, arkadaşlarıma sevgilerle :saygilar:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

:halay: Hayırlı olsun :RCKolik:

Daha nice 5 yıldızlara Rasim'im :thumbup: :bravo: İyi ki varsın ve iyi ki bizlerlesin :halay:

Süpersin aslansın kaplansın iyiki varsın. Nice yıldızlara :) :saygilar: :thumbup:

Hayırlı uğurlu olsun, Nice yıldızlara :bravo:

Az zamanda çok işler yapanlardansın :) daha nice 5 yıldızlara

Beş yıldız kardeşliğine hoşgeldin Rasim.. :p :lollol: ....Daha nice yıldızlara , Rckolikle birlikte inşallah...... ;) :saygilar:

Rasim 5 yıldız da pek yakışmış. :thumbup: :halay: :yuppi:

İyiki varsın kardeşim. :RCKolik:

Forumumuzun kampanya haber verme uzmanı Rasim abi [emoji1] Hayırlı olsun Rasim abi [emoji4]

Artık forum sana bir makam vermeli. :) :) :) :) :) en azından kendine ait bir odan olur. Makamın olur . Gelen misafirleri karşılasın :) :) :)

Mehmet abi duy sesimizi.

Çok teşekkür ediyorum hepinize :)

Akşam öyle takılıyodum baktım 2000 olmuş... Yıldızların çok konuşulduğu bugünlerde öyle bi başlık açayım dedim ben de :laugh:

Makam istemem ;D Böyle iyi gidiyoruz... Şaka bi yana, bu hobiye yıllarını vermiş abilerimizin yanında lafımız olmaz. Bir yıldır kendi çapımızda takip etmeye çalışıyoruz gündemi. Arkadaşları biraz masrafa sokmuş olduğum da doğrudur :embarras:

Rasim hayırlı olsun. :thumbup: Bende 4. yıldızımı takacağım yakında galiba. :laugh:

Hero derken, Bonnie Tyler'dan geliyor :D

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol