Radiomaster kumanda ve alıcı

İlgi Alanı
Uçak
Uzun uğraşlar sonucunda ve ömeriler sayesinde aldığım radimaster boxer elrs kumanda aldım umarım doğru yapmışımdır.
Aldım ama alıcı bulmakda zorlaniyorum hem uyumluluk konusunda hemde hemde fiyat konusunda önerebilceginiz alıcı çeşitleri paylaşırsanız sevinirim ve radomaster boxer elrs kumanda sizce iyimi iyi ve kotü yanlarını söylermisiniz iyimi yaptım kötü mü

Öncelikle hayırlı olsun en doğru tercihlerden birisini yapmışsınız

Kumandanızın 2.4ghz olduğunu doğrulayıp ona göre alıcı tercih edebilirsiniz elrs olması yeterli

Uzun uğraşlar sonucunda ve ömeriler sayesinde aldığım radimaster boxer elrs kumanda aldım umarım doğru yapmışımdır.
Aldım ama alıcı bulmakda zorlaniyorum hem uyumluluk konusunda hemde hemde fiyat konusunda önerebilceginiz alıcı çeşitleri paylaşırsanız sevinirim ve radomaster boxer elrs kumanda sizce iyimi iyi ve kotü yanlarını söylermisiniz iyimi yaptım kötü mü
Alıcı bulamazsanız özel mesaj atın bulurum ben

Onu bilmiyorum. Geçenlerde bir arkadaş için normal mağazalarda bulamamıştık. Bulunuyorsa ELRS gayet iyi gibi görünüyor.
abi mağazalarda pek bulunabilen ürün deil sahibinden gibi şahıs satıcılarda bolca bulunan ürün fpv sektörü genelde şahıslar üstünden satışı olan bir sektör mağazalarda yaygınlaşmadı nedense

• Beğen
Tepkiler: emrah özsu