Radimaster kumanda kurulumu

İlgi Alanı
Uçak
Radiomaster boxer elrs kumandam var simülasyon için kullanmak istiyorum ama kumandayı kurmam gerek. Ama kuramadım youtube videolar ya atlayarak anlatıyor yada sadece konuşarak göstererek anlatmıyor yardımcı olursanız sevinirim

Kumandayı kuramadıgım için daha similasyona bakmadım önce kumandayı kurup sonra simülasyona bakarım diye düşündüm eğer bilginiz varsa yardımcı olursanız seviniri.
Bende radiomaster tx16s kullanıyorum ama kurmaktan kastınız ne onu anlamadım. Ben direk kumandayı açıp sonra bir model oluşturup kullanmaya başlamıştım. Sizin kumanda da özel bir kurulum mu gerekiyor anlamadım

Bende radiomaster tx16s kullanıyorum ama kurmaktan kastınız ne onu anlamadım. Ben direk kumandayı açıp sonra bir model oluşturup kullanmaya başlamıştım. Sizin kumanda da özel bir kurulum mu gerekiyor anlamadım
Kumanda ilgili video izlerken setup videoları kurulum vidroları ws var ama cogu video ekranı gostermediği için anlaşılmıyor ama daha ayrıntılı bakıcam

Kumandayı USB üzetinden bilgisayara bağladığında kumanda ekranında seçenekler çıkar. Şarj, veti aktarımı, sim kumandası gibi.

Yukarıda yazılmış ama ben de yazayım. TX16s ben de kullanıyorum. Kumandayı açıp anten tarafındaki usbye kabloyu taktığınızda ekrandan Usb Joystick seçeceksiniz. Sonrası simülatör.