Hayırlı akşamlar hepinize,
R9 MX alıcı aldım, Succex-E F4 kontrol kartım var. Ancak kontrol kartı için birden fazla bağlantı şeması olmakla beraber, bendeki kart ile sitelerde referans olarak verilen kartlardaki portlar uyuşmuyor.
Şu an F. Port üzerinden bağladım, daha doğrusu öyle bağlamayı düşünüyorum. Nihai kararı vermeden buraya yazmak ve danışmak istedim.
İki tane şema var. Birisi S. Port ve SBUS'ı ayrı ayrı bağlıyor, diğeri ise direkt olarak F. Port bağlantısı yapıyor. Hangisini yapmam gerekli ya da hangisini önerirsiniz.
Ben ikinci seçeneğe yani F. Port'a göre bağlamayı düşünüyorum.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
(Alıcım 2019 sonrası model, ACCES'e sahip)
R9 MX alıcı aldım, Succex-E F4 kontrol kartım var. Ancak kontrol kartı için birden fazla bağlantı şeması olmakla beraber, bendeki kart ile sitelerde referans olarak verilen kartlardaki portlar uyuşmuyor.
Şu an F. Port üzerinden bağladım, daha doğrusu öyle bağlamayı düşünüyorum. Nihai kararı vermeden buraya yazmak ve danışmak istedim.
İki tane şema var. Birisi S. Port ve SBUS'ı ayrı ayrı bağlıyor, diğeri ise direkt olarak F. Port bağlantısı yapıyor. Hangisini yapmam gerekli ya da hangisini önerirsiniz.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ben ikinci seçeneğe yani F. Port'a göre bağlamayı düşünüyorum.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
(Alıcım 2019 sonrası model, ACCES'e sahip)
- Kontrol Kartınız
- iFlight SucceX-E F4 V2.1
- Model Sınıfı
- Quadcopter, 220mm, 5 inç
- Motor, Pervane ve ESC
- XING-E 2207 2450 KV & DALProp NEPAL N1 | SucceX-E 45A ESC
- Kumanda Alıcı ve Verici
- X Lite S & R9 modülü | R9MX
- Extra Ekipman
- BN220