Merhaba
- Adınız / Soyadınız
- Emre Çelik
- Nereden Katılıyorsunuz
- Türkiye
- İlgilendiğiniz Model
- Hepsi
- Var ise Modelcilik Tecrübeniz
- Yok
Kumandaya aşına değilim, birkaç kez kullanma şansım oldu. Belki sabit kanat veya döner kanat modunda kalmış olabilir. Ama sıfırlayabilirsiniz isterseniz. Biz de okuldaki arkadaşlarla kumanda-alıcı bağlama konusunda sorun yaşamıştık, çözümü ESC'yi 6. kanala bağlayıp pime basılı tutmak ama tam olarak bunu sormadınız herhalde.Merhaba arkadaşlar. At9s pro kumanda ile R9DS alıcı bağlantısında sorun yaşıyorum. Kumandadan verilen komutlar birbirine karışıyor veya gerçekleşmiyor. Bu arada alıcıyı pixhawk cube bağlıyorum. Yardımcı olur musunuz acaba ne yapmalıyım?
Kanat modu konusunda sıkıntı yok. Evet dediğinizden biraz farklı sorduğum. Kumandayı sıfırlamayı deniycem.Kumandaya aşına değilim, birkaç kez kullanma şansım oldu. Belki sabit kanat veya döner kanat modunda kalmış olabilir. Ama sıfırlayabilirsiniz isterseniz. Biz de okuldaki arkadaşlarla kumanda-alıcı bağlama konusunda sorun yaşamıştık, çözümü ESC'yi 6. kanala bağlayıp pime basılı tutmak ama tam olarak bunu sormadınız herhalde.
Foruma kaydolduğunuzda tanışma bölümünde teknik soru ve cevap olamayacağı söylenmiştir. Zaten bu sayfanın altında da kırmızı içinde yazıyor. Lütfen uygun bölüme uygun bir başlıkla konu açıp sorunuzu sorunuz. Teşekkürler...Merhaba arkadaşlar. At9s pro kumanda ile R9DS alıcı bağlantısında sorun yaşıyorum. Kumandadan verilen komutlar birbirine karışıyor veya gerçekleşmiyor. Bu arada alıcıyı pixhawk cube bağlıyorum. Yardımcı olur musunuz acaba ne yapmalıyım?