M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 7 Mar 2019 #1 Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Ali Osman SEVİM, Mustafa ÇOBAN, Özgür Korkmaz ve 2 diğerleri
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,811 Tepkime puanı 43,727 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 7 Mar 2019 #2 Bizim heli de anlık gaz vermelerde kuyruk titremesine benziyor
M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 7 Mar 2019 #3 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Bizim heli de anlık gaz vermelerde kuyruk titremesine benziyor Genişletmek için tıkla ... aaa ciddi mi yahu. Ben helide otomatik çözülüyordur filan diye düşünüyordum. Sizde nasıl çözülüyor abi bu sorun ?
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Bizim heli de anlık gaz vermelerde kuyruk titremesine benziyor Genişletmek için tıkla ... aaa ciddi mi yahu. Ben helide otomatik çözülüyordur filan diye düşünüyordum. Sizde nasıl çözülüyor abi bu sorun ?
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,811 Tepkime puanı 43,727 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 7 Mar 2019 #4 Murathanaksoz' Alıntı: aaa ciddi mi yahu. Ben helide otomatik çözülüyordur filan diye düşünüyordum. Sizde nasıl çözülüyor abi bu sorun ? Genişletmek için tıkla ... Benzer şekilde. Mekanik sorun yoksa PID parametreleri ile Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Murathanaksoz
Murathanaksoz' Alıntı: aaa ciddi mi yahu. Ben helide otomatik çözülüyordur filan diye düşünüyordum. Sizde nasıl çözülüyor abi bu sorun ? Genişletmek için tıkla ... Benzer şekilde. Mekanik sorun yoksa PID parametreleri ile Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
M Murathanaksoz Çalışkan Uye Katılım 14 Nis 2015 Mesajlar 495 Tepkime puanı 1,012 Web sitesi www.youtube.com İlgi Alanı Multikopter 7 Mar 2019 #5 Mehmet Kucuksari' Alıntı: Benzer şekilde. Mekanik sorun yoksa PID parametreleri ile Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Hobi diye girdik vallahi bela aldık başımıza uğraştığımız şeylere bak abi ahahaha Tepkiler: Ali Osman SEVİM, Yıldıray Peker, Mustafa ÇOBAN ve 2 diğerleri
Mehmet Kucuksari' Alıntı: Benzer şekilde. Mekanik sorun yoksa PID parametreleri ile Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Hobi diye girdik vallahi bela aldık başımıza uğraştığımız şeylere bak abi ahahaha